.

.

Изпичат в пещ Чаена чаша Керамични набор от Кунг-фу Майстор Персонален 4 Чаени чаши чай Цедка Декорация на дома (Цвят: както е показано Размер: един размер) yubin1993 (Цвя?

Изпичат в пещ Чаена чаша Керамични набор от Кунг-фу Майстор Персонален 4 Чаени чаши чай Цедка Декорация на дома (Цвят: както е показано

BGN 239.15
Продукти

Плавни линии по-красивиНасладете се на питие от красив чайник и чаши.Също може да се превърне в чудесен подарък.Най-добрият подарък за вашите приятели, родители и т. Елегантен дизайн безгрижен, свободен и безгрижен. плавни линии по-красиви.Насладете се на питие от красив чайник и чаши.Също може да се превърне в чудесен подарък.Най-добрият подарък за вашите приятели, родители и т. Елегантен дизайн се различава лекота, свобода и лекота.Поради различни светлинни ефекти и на околната среда, настройки на яркостта на дисплея и т., цвят действителното продукта може да се различават малко, моля, обърнете се към самия продукт. Що се отнася до размер, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!Плавни линии на напитки правят по-красиви благодарение на красив чайнику и чаша.Също може да се превърне в чудесен подарък.Най-добрият подарък за вашите приятели, родители и т. Елегантен дизайн се различава лекота, свобода и лекота.Материал : керамика Обем : 180 мл Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение на измерване на 1-2 мм от ръчно измерване.Количество : 1 комплект Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви коментари или предложения за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.За получаване на допълнителни продукти, моля, вижте "yubin1993", ние ще ви служи от сърце!.

R

Продукти в категория