.

.

SPECIALMAGIC Дамски Маратонки с висока талия, Панталони за йога с деколте Лодка, Контрол на корема, Разкроена Гамаши С Цепка, Работни панталони, Панталони-рокля, Смог, Син?

SPECIALMAGIC Дамски Маратонки с висока талия, Панталони за йога с деколте Лодка, Контрол на корема, Разкроена Гамаши С Цепка, Работни

BGN 1.33
Продукти

80% Полиестер, 20% ликраЗАКОПЧАЛКАТА - Еластичен колан с регулируема шнурком за индивидуална перфектно. 【Материал】 : Гамаши Crossover flare, изработени от 80% полиестер, 20% ликра, което прави панталони са много меки, леки и еластични. 【Характеристики】 : Перекрещивающиеся панталони за йога с висока талия, тесни панталони с висока талия, гамаши за йога с разрезным подолом, широк колан, контрол на корема, по-добре се демонстрира своята идеална фигура, гамаши за тренировки, работни панталони, непрозрачни и ультрамягкие с технологията на 4-лентова стрии, им е много удобно за носене. 【Дизайн】 : Разкроена панталони за йога с V-образно деколте талията и гамаши за йога с разрезным подолом, модерен външен вид, монтиране прическа, най-добре подчертават огъване на краката и правят жените по-уверени!. 【Повод】 : идеален за практикуване на йога, колоездене, волейбол, упражнения, фитнес, вдигане на тежести, бягане, всякакъв вид тренировка или ежедневна употреба.Тя може да се използва като пижамных панталони дом, работно облекло или ежедневни дрехи за пътуване. 【Забележка】 : Моля вижте таблицата за оразмеряване на изображението, преди да направите покупката, за да сте сигурни, че монтиране приятелка ще ви даде очарователен вид.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория