.

.

DOITOOL 5шт Кърпа За отстраняване на грим Органични Кърпички За отстраняване на грим Кръгли Тампони За отстраняване на грим Памучни Тампони За Лице Кръгли Органични П?

DOITOOL 5шт Кърпа За отстраняване на грим Органични Кърпички За отстраняване на грим Кръгли Тампони За отстраняване на грим Памучни Тампони

BGN 5.56
Продукти

Почистваща маска за лице се отстранява грим, и продуктът е подходящ за употреба от хораТампони за грим : Изчислява на дълги години употреба, ви никога повече не трябва да се ползват за еднократна употреба, кърпички, спонжами или хартиени кърпи.За многократна употреба памучни дискове : миещи се за многократна употреба - могат да се перат и използват отново. премахва грим от лицето, сенки за очи, спирала и червило, оставяйки кожата гладка, нежна и прозрачна.Средство за грим Comestic : идеален в комбинация с почистващ препарат за лице или средство за отстраняване на грим за отстраняване и меко почистване на порите.Козметична пуховка за прах : те са ви много ще се зарадват - или ние ще ви дадем си.Почистваща маска за лице се отстранява грим, и продуктът е подходящ за употреба от хора.Тампони за грим : Изчислява на дълги години употреба, ви никога повече не трябва да се ползват за еднократна употреба, кърпички, спонжами или хартиени кърпи.За многократна употреба памучни дискове : миещи се за многократна употреба - могат да се перат и използват отново. премахва грим от лицето, сенки за очи, спирала и червило, оставяйки кожата гладка, нежна и прозрачна.Средство за грим Comestic : идеален в комбинация с почистващ препарат за лице или средство за отстраняване на грим за отстраняване и меко почистване на порите.Козметична пуховка за прах : те са ви много ще се зарадват - или ние ще ви дадем си.Списък на пакетите 5 x подложки за грим 1 x Mesh bag Характеристики -Цвят : бял миещи тампони за грим -Материал : за Многократна употреба тампони за премахване на грим. -Размер : Около 9,00 X9,00 X0,50 см /3,54 X3,54 X0 гъба за грим. - Създаден за дълги години употреба, ви никога повече не трябва да се използват за еднократна употреба, кърпички, спонжи или хартиени кърпи за грим. - Замяна на еднократна памучни дискове нашите подлежат на повторна употреба тампони за отстраняване на грим. - Нашият комплект памучни салфетки, ще се превърне в прекрасен подарък за всички ваши екологично чисти приятели, така че, купете си комплект за себе си и за тях!Тампони за премахване на грим - Ние сме специализирани в продуктите, които са не само устойчиви, но и работят точно така, както е посочено - това уплътнение за лицето to you Rounds.

R

Продукти в категория