.

.

Защитно фолио за обектива на камерата TIUYAO за iPhone 14 6,1 и iPhone 14 Плюс 6,7 защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло, пръстен за обектива от алуминиева спла?

Защитно фолио за обектива на камерата TIUYAO за iPhone 14 6,1 и iPhone 14 Плюс 6,7 защитно фолио за обектива на камерата

BGN 2.67
Продукти

【Съвместимост с i Phone 14/14 Plus】 Защитно фолио за обектива на задната камера TIUYAO предназначена изключително за 6,1 "i Phone 14 и 6,7"i Phone 14 Plus, не за други модели 【Висококачествени материали】Защитно стъкло на задната камера изработено от авиационен алуминиева сплав и закалено стъкло, което е по-износостойким и здрав.Висока прозрачност запазва първоначалният визуален ефект. 【Пълно покритие на обектива】Защитно фолио за обектива на камерата напълно затваря обектива на мобилен телефон.Това може да е ефективна защита на обектива на фотоапарата от надраскване в ежедневието си, както и да се предотврати попадането на прах и вода. 【3 D Текстура】Тънък и точен спираловидният модел създава зашеметяваща размисъл и ненадминат блясък при всякакво осветление.Защитно фолио за фотоапарат, не само предпазва вашия обектив, но и го прави индивидуален декорация. 【Удобен случай】ултра-тънък дизайн, подходящ за повечето калъфи за телефони и няма да повлияе на използването на своята практика.Лесно се установява и отстранява.Защитно фолио за обектива на камерата TIUYAO идва с чекмедже за автоматично изравняване, което улеснява инсталацията.Моля, почистете обектива на камерата, преди да инсталирате. 【Съвместимост с i Phone 14/14 Plus】 Защитно фолио за обектива на задната камера TIUYAO предназначена изключително за 6,1 "i Phone 14 и 6,7"i Phone 14 Plus, не за други модели. 【Висококачествени материали】Защитно стъкло на задната камера изработено от авиационен алуминиева сплав и закалено стъкло, което е по-износостойким и здрав.Висока прозрачност запазва първоначалният визуален ефект. 【Пълно покритие на обектива】Защитно фолио за обектива на камерата напълно затваря обектива на мобилен телефон.Това може да е ефективна защита на обектива на фотоапарата от надраскване в ежедневието си, както и да се предотврати попадането на прах и вода. 【3 D Текстура】Тънък и точен спираловидният модел създава зашеметяваща размисъл и ненадминат блясък при всякакво осветление.Защитно фолио за фотоапарат, не само предпазва вашия обектив, но и го прави индивидуален декорация. 【Удобен случай】ултра-тънък дизайн, подходящ за повечето калъфи за телефони и няма да повлияе на използването на своята практика.

R

Продукти в категория