.

.

Abaodam 40 Дърво на Пръстови отпечатъци Дърво на Пръстови отпечатъци за душата на детето Дърво на Пръстови отпечатъци за Сватба книга за Гости на Пръстови Отпечатъци К?

Abaodam 40 Дърво на Пръстови отпечатъци Дърво на Пръстови отпечатъци за душата на детето Дърво на Пръстови отпечатъци за Сватба книга за

BGN 3.00
Продукти

ПлатноДЪРВО с пръстови отпечатъци - подходящ за важни събития, като сватба, парти, рожден ден, детски душ, годишнини и абитуриентски бал, а също и като красив сувенир за спомен за декорация на стени.Дърво с ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ за ДЕТСКИ ДУШ - Еластични и слънцезащитен платно, него не е лесно да се скъса или выцвести.ДЪРВО на ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ ЗА СВАТБА - Запис на скъпоценни спомени за прекрасния ден.Уникална алтернатива на книгата за гости.КНИГА за ГОСТИ НА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ - Тя е лесна за използване, просто натиснете с пръст върха на дървото на фигура туш.ПЛАТНО ЗА ПОДПИС на ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ - това ще бъде добра дъска за подпис по време на партита и празненства, а също така това ще бъде една добра картина след подписването.Пратката включва 1 х платно за подпис на пръстови отпечатъци Спецификации Размер : приблизително 60x40x0,2 см дърво на пръстови отпечатъци. -Adpoting и слънцезащитен платно, не е лесно да се скъса или выцвести дърво на пръстови отпечатъци за душата на детето. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока "Дървото на пръстови отпечатъци" за сватба. - Материал : книга за гости с отпечатъци от пръсти върху платно. - Това ще бъде добра дъска за подпис по време на партита и празненства, а също така това ще бъде една добра картина след подписването на пръстови отпечатъци върху платно за подпис. - Подходящ за важни поводи като сватба, парти, рожден ден, детски душ, годишнини и абитуриентски бал, а също и като красивия подарък за спомен за украса на стената. - Той е лесен за използване, просто натиснете с пръст върха на дървото на картината туш. - Запис на скъпоценни спомени за едно дъното.Уникална алтернатива на книгата за гости. - Цвят : Както е показано на фигурата.Описание на стоката, книга за Гости с пръстов отпечатък, която се придържа за стената, ще се превърне в личен и уникален, произведение на изкуството.платно за подпис отпечатъци от пръсти, просто напускане на платно незаличими спомени с помощта на много черен тампони на всяко дърво на дърво, те се превръщат в листата на дървото, което ще направи вашето парти, запомнящ се.

R

Продукти в категория