.

.

Operitacx 50шт Мини-Дрейфующая Бутилка Прозрачна Стъклена Бутилка Окачване Декоративна Стъклена Ваза Бутилка с Послание За Желанието Дрейфующая Бутилка DIY Мини-Стъкле?

Operitacx 50шт Мини-Дрейфующая Бутилка Прозрачна Стъклена Бутилка Окачване Декоративна Стъклена Ваза Бутилка с Послание За Желанието Дрейфующая

BGN 2.00
Продукти

Мини бурканче на паметта : можете да го връзвам към сумочкам, украсени с панделки или гумени ленти за завесиСтъклена бутилка за благоволението на : Многофункционални буркани с различна форма.В тях можете да съхранявате на парфюми и етерични масла.Стъклен флакон : Многофункционални буркани с различна форма.В тях можете да съхранявате на парфюми и етерични масла.Малки стъклени буркани : Малка стъклена бутилка е много уникален и има много срещи, можете да го използвате като подпори за фотосесия.Мини-стъклени бутилки-бутилки : Изработени от материал, предназначен за продължителна употреба.Мини бурканче на паметта : можете да го връзвам към сумочкам, украсени с панделки или гумени ленти за завеси.Стъклена бутилка за благоволението на : Многофункционални буркани с различна форма.В тях можете да съхранявате на парфюми и етерични масла.Стъклен флакон : Многофункционални буркани с различна форма.В тях можете да съхранявате на парфюми и етерични масла.Малки стъклени буркани : Малка стъклена бутилка е много уникален и има много срещи, можете да го използвате като подпори за фотосесия.Мини-стъклени бутилки-бутилки : Изработени от материал, предназначен за продължителна употреба.Опаковката включва 50 стъклени буркани с капачки Характеристики - Нашите продукти с различна форма, изработени от безопасни материали и можете спокойно да ги използвате в стъклена бутилка за съкровените желания. - Прозрачен дизайн ви позволява лесно да разглеждате съдържанието на флакона и лесно за използване на стъклен флакон-висулки. - Цвят : Прозрачна бутилка с пожелания. - Размер : около 4.39-инчов мини-че плаващите бутилки. - Материал : Стъклена бутилка за желания. - Те също могат да се използват като бутилки за съхранение на бутилки за изисквания или декоративни бутилки, за да донесе изненади в живота си, плаващи бутилка. - Тези малки бутилки могат да се използват за съхранение на малки предмети, а също така могат да се използват като декоративни суспензии за затворени стъклени бутилки. - Вие също така можете да използвате тези бутилки като суспензии за декорация на вашия дом мини бутилки за бродерия.Описание Товарачистый контейнер Така че, какво чакате?Няма причина да се пренебрегва такъв добър продукт.

R

Продукти в категория