.

.

Пистолет за Пълнене на Патрони, Пълнители За Патрони С Пет Изстрела, Машина За Пълнене на Патрони С 510 Пълнители 50 МЛ (110)

Пистолет за Пълнене на Патрони, Пълнители За Патрони С Пет Изстрела, Машина За Пълнене на Патрони С 510 Пълнители 50 МЛ (110)

BGN 105.54
Продукти

[Сверхбольшая капацитет 50 мл] Цевта на пистолета е с диаметър 50 мл, а минималната скалата е 1 мл Можете лесно да инсталирате доза в 1 мл, 2 мл, 3 ml, 4 ml и 5 мл. Сверхбольшая капацитет позволява да се упражнява непрекъснато инжектиране без повторно пълнене с масло. [Комплект аксесоари] Ние предлагаме 5 различни стандартни размери игли за определяне на примамки, които осигуряват надеждна връзка. 12#, 13#, 14#, 15# и 16 # всеки размер има по 2 игли.Можете лесно да превключите от касети за инжектиране на дартс (с помощта на предложените от нас адаптер за спринцовка). [ОБНОВИ електрическа възглавничка]Топло използва най-новата технология на топлопроводимост, която притежава характеристики бърза проводимост и точната температура.Топло по-плътно палта спринцовка, за да се масло в спринцовка може напълно да се нагорещят. [5 ЗАГЛУШЕК и 1 пакетче] Ние също така предлагаме на потребителите 5 заглушек за затыкания спринцовка след употреба.Това повишава ефективността на масло и позволява да се избегне неудобната ситуация с вытеканием oi.Ние предлагаме 1 чудесен куфар за клиентите, да се прибират продукти и части заедно за по-добро съхранение. [Mailto] след Като изберете нас, вие ще получите 1 пистолет за пълнене на патрони с обем 50 мл, 1 електрическа възглавничка, 1 регулатор на температурата, 10 игли, 5 заглушек, 1 адаптер за спринцовка, 1 случаи, 10 игли, 2 бъчви и 1 ръководство за употреба.

R

Продукти в категория