.

.

Быстросъемный клапан M14 x 1,5 ММ, Тапата за източване на масло, Дюза за тоалетна маркуч от неръждаема стомана, която е Съвместима с Honda, Acura, Ford, GM Mazda Hyundai KIA и други автом?

Быстросъемный клапан M14 x 1,5 ММ, Тапата за източване на масло, Дюза за тоалетна маркуч от неръждаема стомана, която е Съвместима

BGN 1.00
Продукти

【Съвместимост с】 Тази быстроразъемная тапата за източване на масло с размери около m14x1,5 съвместима с почти всеки автомобил с конец със същия размерНай-добре той се комбинира с повечето модели Honda, Toyota, Kia, Ford, GM, Hyundai Acura и други.Моля, вижте стъпка на резби, преди да купите. 【Характеристики】 Компактна конструкция осигурява повече пространство работа при смяна на маслото и по-голяма разлика за тоалетна кабина.Голям накрайник за бързо източване, в продължение на сливном палета и соприкасающаяся със земята, би било сериозен проблем на сигурността, нашата конструкция отчита това и позволява да се избегнат проблеми. 【Премиум качество】 е Изработен от здрава конструкция от 100% неръждаема стомана за надеждност и снабден с вграден гумен защитната капачка, за да се гарантира липсата на течове. 【Лесна инсталация】 Задайте нашия клапан в положение на текущата тоалетна болта.Завинтите маркуч за източване на маслото и лесно сливайте старото масло в предварително подготвен съд, с изключение на всякаква възможност за изтичане на информация. 【Гаранция 12 месеца】 Сливная корк автомобила се предлага с гаранция 12 месеца.Безпроблемно се връща и политиката за връщане на паричните средства.Моля, купете си я с вашата увереност.Предимство : Изработен е от висококачествен материал.Тестван и сертифициран за съответствие или превишение на стандарти за качество OEM. Размер : M14 x 1,5 мм Характеристики: Бързо : Клапан за източване на масло Quick Twist позволява бързо да се налива масло от двигателя, намаляването на времето за чакане за източване на маслото. Лесно е : Прости стъпки, за да инсталирате, просто закачете маркуча и поставете вентила.Почистване : Този клапан намалява вероятността от разливи на стария мазнини и замърсявания и осигурява по-чиста смяна на маслото в домашни условия.Удобно, Благодарение на быстроразъемному сливному газта можете да сменяте маслото в домашни условия, без помощта на специалист. Накрайник за източване на масло с бърз клапан от неръждаема стомана Гаранция : Тапата за източване на масло с бърз клапан се предлага с гаранция 12 месеца.Безпроблемно се връща и политиката за връщане на паричните средства.Моля, купете си я с вашата увереност.

R

Продукти в категория