.

.

4 Опаковки Охлаждащ кърпи за врата, ледено студена Кърпа, кърпа от микрофибър, Мека дышащее Охлаждащо кърпа за йога, спорт, фитнес, тренировки, къмпинг, фитнес, джоги?

4 Опаковки Охлаждащ кърпи за врата, ледено студена Кърпа, кърпа от микрофибър, Мека дышащее Охлаждащо кърпа за йога, спорт, фитнес, тренировки,

BGN 3.00
Продукти

✅【Охлаждащи тъкани и втрисане】 За разлика от други кърпи за пот, охлаждащи кърпи U-pick, изработени от специална охлаждаща тъканТой веднага се охлажда и се съхранява на студено в продължение на 3 часа (в зависимост от условията). ✅【Мека и лесна микрофибър】 Кърпи U-pick cool, изработени от микрофибър, което е много здрава, лека и мека.Кърпа за пот притежава отлично попиваща способност, която ще ви позволи да се насладите на тренировка. ✅【Индивидуални торби и скоби】 Практични летни подаръци.Нашите студени кърпи се извършват под формата на индивидуални мешочков, които може да даде на семейството и приятелите си.Всяка чанта снабдена с карабинка за удобно носене или съхранение. ✅【Комплексно използване】 Кърпа Ices може да се използва както на закрито, така и на улицата.Кърпи за пот спортисти по време на тренировка във фитнес зала, йога, джогинг, баскетбол или бейзбол.Той се използва за къмпинг, туризъм, пътешествия, тематични паркове, музикални фестивали или на всеки карнавал. ✅【Е лесно за носене и почистване】 Можете да се избърсва потта, или пряко, или се накисва, за да го охлади преди употреба.Разнообразие от цветове и стилове дрехи по ваш избор.Лесно почистване и се поддържа машинную пране. ✅【Охлаждащи тъкани и втрисане】 За разлика от други кърпи за пот, охлаждащи кърпи U-pick, изработени от специална охлаждаща тъкан.Той веднага се охлажда и се съхранява на студено в продължение на 3 часа (в зависимост от условията). ✅【Мека и лесна микрофибър】 Кърпи U-pick cool, изработени от микрофибър, което е много здрава, лека и мека.Кърпа за пот притежава отлично попиваща способност, която ще ви позволи да се насладите на тренировка. ✅【Индивидуални торби и скоби】 Практични летни подаръци.Нашите студени кърпи се извършват под формата на индивидуални мешочков, които може да даде на семейството и приятелите си.Всяка чанта снабдена с карабинка за удобно носене или съхранение. ✅【Комплексно използване】 Кърпа Ices може да се използва както на закрито, така и на улицата.Кърпи за пот спортисти по време на тренировка във фитнес зала, йога, джогинг, баскетбол или бейзбол.Той се използва за къмпинг, туризъм, пътешествия, тематични паркове, музикални фестивали или на всеки карнавал.

R

Продукти в категория