.

.

5 бр. Преносим Антистатични Пластмасови Набор от Четки С 1 бр. Пинсети, Набор от Четки За почистване, Четка За почистване на Клавиатури, Комплект за почистване на Ком?

5 бр. Преносим Антистатични Пластмасови Набор от Четки С 1 бр. Пинсети, Набор от Четки За почистване, Четка За почистване на

BGN 2.67
Продукти

ЗАЩИТА от статични въздействия : Дръжката е изработена от пластмаса с висока якост, плюс нестатическая четка, която е трайна, мягка и не уврежда повърхността на боята, а също така може ефективно отстраняване на статичното електричествоЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА : 6 почистващи препарати с различни характеристики за да отговарят на вашите ежедневни нужди за почистване на малки помещения, като например клавиатура, автомобили, маси и т. на ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ : Подходяща за почистване на домакински уреди, на салони на автомобили, вентилационни отвори, пропуски в стените, чаши за пиене, самобръсначки, компютри и труднодостъпни места и т. най-ДОБРОТО отстраняване на ПРАХ : набор от пластмасови зъби, снабдени с пинсети, използвани за премахване на прах, осигуряват голямо удобство в живота си.ПРЕВЪЗХОДНИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на : Четки са изработени от тънка изработка, имат външен вид и стабилни резултати, може да се гарантира дълготрайност и стабилност.Параметри : Тип на продукта : Набор от пластмасови четки Материал изделия : пластмаса Предназначение : Отстраняване на прах съдържание на Пакета : 5 х Щетка1 х Пинсети.

R

Продукти в категория