.

.

SOLUSTRE Безжична Прахосмукачка 1 Комплект Безжична Мини Пречиствател на Смукателния Колектор на прах Силен Ръчно Домашно Авто Тенис на Мощна Прахосмукачка За почист?

SOLUSTRE Безжична Прахосмукачка 1 Комплект Безжична Мини Пречиствател на Смукателния Колектор на прах Силен Ръчно Домашно

BGN 33.43
Продукти

Abs Пречистване на клавиатурата : прахосмукачка ефективно почиства парчета хартия от порхающей и рассеивающей прах.Пречистване на работния плот : Широка гама от приложения, тази прахосмукачка може да бъде у дома, в офиса, офиса, колата.Пречистване на масата : Интелектуалното ядро на управление, по-добра защита на материала от сблъсъци.Смукателна дюза за четка : Благодарение на своята проста конструкция, можете да си поставите на масата, така че тя доволни от очите.Прахосмукачка : Въпреки, че това е мини-тенис на прахосмукачка мощност на засмукване достатъчно голям, за да засмукване на голямо количество спестявания.Пратката включва 1 х домакин за прахосмукачка, 1 х смукателна дюза за четки 1 х смукателна дюза с плоска глава 1 х USB Характеристики -Въпреки че това е настолен мини прахосмукачка мощност на засмукване достатъчно голям, за да абсорбират много натрупан настолен прахосмукачка. -Време на употреба : 30 минути Средство за почистване на клавиатурата -Номинална скорост : 32000 об/мин Прахосмукачка за почистване на клавиатурата от прах -Лек и преносим, той ще ви помогне да премахнете остатъци от автомобилни възглавници Настолен с прахосмукачка. -Тенис на прахосмукачката работи достатъчно тихо, за да не пречат на другите да работят, да учат или да спи. -Благодарение на силен всасыванию той може лесно да абсорбира прах, парчета хартия, отрежете ластика за коса и друг обикновен боклук с настолен входа клавиатура, изходът отпечатани на прахосмукачка. -Размер : 22,00 X6,25 X6,25 см / 8,65 X2,46 X2 Мини-прахосмукачка. -Номинално напрежение : 5 (В) За прахосмукачка с клавиатура-Мощност : Ловецът 60 W -Той напълно елиминира хигиенни опасностите, причинени вторият отлети прах настолен с прахосмукачка. -Цвят : тъмно сив Ръчно авто прахосмукачка с висока мощност на засмукване, тенис на прахосмукачка -Напрежение : 5 vdc, тенис на прахосмукачка -Източник на захранване : Вградена батерия 5 C (18650-2500 мА * 2), мини-колектор на прах -Материал : ABS прахосмукачка -Изсмукване : около 3000 pa, мини-прахосмукачка за прахосмукачки Информация за стоки, Прахосмукачка за клавиатура е Проектирана с мини размери за по-удобно хващане и почистване на работния плот от отломки и прах, създаване на чиста и добре организирана работна среда.

R

Продукти в категория