.

.

SOIMISS Шапка На Halloween, Обличам Вещици, Паяк, Шапки от Нетъкан текстил, Подпори, за Грим, за Парти, Фестивал, селското стопанство (Червен)

SOIMISS Шапка На Halloween, Обличам Вещици, Паяк, Шапки от Нетъкан текстил, Подпори, за Грим, за Парти, Фестивал, селското стопанство

BGN 3.71
Продукти

Модерен и забавен, лесен за носене и с него лесно паднеТопъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Се прилага за възрастни cosplay на Хелоуин и изпълнения на шоуто. за декорация Хелоуин, дейности, селското стопанство.Дополните своя костюм на вещица за Хелоуин тази шапка на вещица.Модерен и забавен, лесен за носене и с него лесно падне.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Се прилага за възрастни cosplay на Хелоуин и изпълнения на шоуто. за декорация Хелоуин, дейности, селското стопанство.Дополните своя костюм на вещица за Хелоуин тази шапка на вещица.Описаниеэта шапка вещица-паяк, изработен от материала за трайно и устойчиво използване.Той е лесен за преносим носене.Този реквизит за cosplay и селското стопанство на Хелоуин - един добър избор за игри с приятели и е идеален подарък за вашите приятели във фестивали.Характеристики - Цвят : червен.- Материал : Нетканая кърпа.-Размер : около 38x38x36 виж - Модерен и забавен, лесен за носене, и лесно се оттегли. -за декорация Хелоуин, дейности, селското стопанство.- лесен за преносим носене.- Дополните своя костюм на вещица за Хелоуин тази шапка вещица.- Кандидатствайте за cosplay на Хелоуин за възрастни и сценичните представления.- Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x шапка на вещица.

R

Продукти в категория