.

.

Teansic 1000 бр. 2.8/4.8/6.3 мм Быстроразъемные Обжимные Клеми Мъж Жена Тел Лопатчатый Съединител Клеммная Тампон за Кримпване на Кабели с Прекъсване Облицовки Комплект за А?

Teansic 1000 бр. 2.8/4.8/6.3 мм Быстроразъемные Обжимные Клеми Мъж Жена Тел Лопатчатый Съединител Клеммная Тампон за Кримпване

BGN 10.76
Продукти

Lobed обжимные конекториОтворете клеммные съединители отпред на автомобила.U-образни клеммные конектори - 200 бр. Изолирующая буш - 300 бр. Вид на продукта : Клеммный конектор за за кримпване на кабели. 【Че ще получите】 Само на опаковката 1000 бр медни обжимных клеммных конектор-плешки, в комплекта са включени конектори-раменни 2,8 мм, 4,8 mm, 6,3 mm за мъже и жени, всеки по 50 бр, изолационни втулки 2,8 мм, 4,8 mm, 6,3 mm за мъже и жени, всеки по 50 бр., пръстен-обжимные клеми M3, M4, M5, M6, всеки по 50 бр., 200 бр U-образни медни обжимные клеми.Свобода на избор от различни размери тел. 【Висока проводимост】 конектори за свързване на проводници между мъжете и жените са изработени от латунного материал, който може да осигури надеждна проводимост и защита от окисление.Изолирующие ръкави, изработени от найлон, който осигурява добра изолация и водоустойчив. 【Лекота на работа】Повече няма топла заварка.Просто трябва да се свърже штекерную и штекерную клеми с двата края, а след това состыковать штекерную и штекерную клеми за лесно завършване на инсталацията, а също така се отделят, когато това не е необходимо. 【Точния размер 】 Всички клеми с отворен багажник, са произведени в съответствие с международните стандарти, както и допуск на плюс и минус е в рамките на 0,05 mm. Ви няма да бъде притеснявана от неподходящ размер. 【Широко приложение】Комплекти обжимных клемм за бързо свързване на кабели широко се прилагат в домакински уреди, на превозни средства и электрооборудовании.Това може да бъде бърза връзка / изключване на различни видове кабели на захранване, като например автомобилостроенето и аудио системи, с бърза връзка на ключа и т. 【Че ще получите】 Само на опаковката 1000 бр медни обжимных клеммных конектор-плешки, в комплекта са включени конектори-раменни 2,8 мм, 4,8 mm, 6,3 mm за мъже и жени, всеки по 50 бр, изолационни втулки 2,8 мм, 4,8 mm, 6,3 mm за мъже и жени, всеки по 50 бр., пръстен-обжимные клеми M3, M4, M5, M6, всеки по 50 бр., 200 бр U-образни медни обжимные клеми.Свобода на избор от различни размери тел. 【Висока проводимост】 конектори за свързване на проводници между мъжете и жените са изработени от латунного материал, който може да осигури надеждна проводимост и защита от окисление.

R

Продукти в категория