.

.

Масажор за коляното Fippurk с отопление и разминанием за облекчаване на болки, Вибрационна Физиотерапия с инфрачервен нагревател, Масажор за артрит, Нагревател спазм?

Масажор за коляното Fippurk с отопление и разминанием за облекчаване на болки, Вибрационна Физиотерапия с инфрачервен нагревател, Масажор

BGN 66.66
Продукти

Благодарим ви, че използвате интелигентен масажор за коленетеТози продукт може да се използва за вибрационни масаж на коляното и топли компреси в съответствие с вашите нужди, независимо от това кога, къде и в какви ставите, за облекчаване на натиска и умора в коленните стави.Инфрачервена топлина и червена светлина проникват дълбоко в тъканите, което подобрява притока на кръв и кръвообращението около коляното, като стимулира мускулите и увредените тъкани за разтягане.Вибрации и топла преса ще ви помогнат да се почувствате по-добре след употреба.Идеален за облекчаване на болката в колянната става и при артрит.Регулируема лента велкро-добре облегает коляното си.Голям led дисплей показва останалата мощност и режима на работа.Малък и лек, преносим, идеален за грижа за коленете на дома, на работа или при пътуване. 【ТЕРАПИЯ в КОЛЯНОТО】: Този масажор за колянна става съчетава множество практични функции, облекчение на болки в ставите, възстановяване при артрит и травми, предназначен за интензивна терапия.Добър избор за по-възрастни хора или хора с увреждания на ставите. 【ВИБРИРАЩ МАСАЖ, ЕФЕКТИВЕН НАГРЕВАТЕЛЕН МАСАЖ】:Мощен вибриращ механизъм позволява удобно тяло и свали мускулното напрежение, той има три предаване : автоматична, ниска и висока.Ефективно отопление за облекчаване на мускулната скованост и подобряване на кръвообращението, той е снабден с три-степенна скоростна кутия : автоматична, ниски и високи. 【ПОРТАТИВЕН И УДОБЕН】: Led сензорен панел, интелигентен led дисплей за управление, състояща се само от 3 бутони, ясни и лесни за управление, контрол за състоянието на тяло в реално време.Масажор за коленете идва с акумулаторна батерия, което го прави подходящ за пътуване. 【Ергономичен дизайн】: колан за подпомагане на колянната става е регламентирана велкро, силна лепливост, прибиращ се в регулировка лесно се оттегли. Удобна защита на ставите. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】:Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро!. Това е чудесен подарък за родителите.Опаковката е запечатана в пластмаса, което улеснява неща.Обаче, моля, имайте предвид, че този продукт не е терапевтичен инструмент, той изпълнява само ролята на обслужващия персонал.

R

Продукти в категория