.

.

Милото Животно Алпака Кактус Голям Капацитет Мултифункционален Контейнер За Храна, Чанта-Тоут, Чанта За Съхранение на Домакински Аксесоари, Чанти за Обяд за Работ?

Милото Животно Алпака Кактус Голям Капацитет Мултифункционален Контейнер За Храна, Чанта-Тоут, Чанта За Съхранение на Домакински

BGN 3.00
Продукти

Размер : 12,2x7,1x7,1 инчавътре е достатъчно просторна, за да е лесно да публикувате вашите сандвичи с обеденными напитки, плодове или зеленчуци.Можете да се измери големината за най-добра засаждане, преди да купите.Материал-високо качество : Изработен е от здрав плат Оксфорд 300 D, лесно се поддава на машинно измиване, не се разгражда лесно.Удобен за носене : лента за дръжката на нашите чанти-тоут за обяд достатъчно дълъг, така че, когато ръцете да се уморят, ще можете по-лесно да се носят чанта за обяд на предмишницата. Многофункционална чанта за обяд : може да се използва като чанта за обяд, всички всячины или скучна чанта, пакет със закуски за дълги пътувания или удобна чанта за жени или за мъже.Модерен дизайн на екстериора идеално за вечеря в професионалната среда или на ежедневните разходки. ▶Дръжка с мек изземване улесняват переноску.Идеален за офис / на работа или училище / колеж.Можете да го използвате за получаване на обяд, напитки, кърма и т. (Моля, уверете се, че размерът му отговаря на вашите нужди.) ▶ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ-РАЗМЕР : 12.2 "x 7,1" x 7,1", лека и приятна чанта за обяд, в нея има достатъчно място, за да побере всички нужните ви обяд (обяд бокс), консерви, плодове, бутилки за вода, закуски), и дори може да съдържа необходимата ви храна през целия ден, подходящ за работа, отдих и пътешествия. ▶ ЛЕКИ пакети за обяд, лека : само 200 грама, раскладываются или се формират в съответствие с изискванията за размер, спестяват място, устойчив на абразия, водоустойчив и пыленепроницаемы, лесен за почистване.

R

Продукти в категория