.

.

Органайзер за дрехи в гардероба, с 9 Мрежи, Органайзер за дънки, с чекмедже, Организаторите за кошници за съхранение, с дръжка, Кутия за съхранение на Кошница с Авока?

Органайзер за дрехи в гардероба, с 9 Мрежи, Органайзер за дънки, с чекмедже, Организаторите за кошници за съхранение, с дръжка, Кутия

BGN 49.00
Продукти

【Спестяване на пространство】сортиране на предмети с 9 отделения, които могат да бъдат наложени, когато те са пълниДа се съхранява на тениски, дънки, гамаши, чорапогащи, чорапи, шалове, бельо и т. в организиран положение. 【ПРИЛАГАНЕТО НА ПРАКТИКА】 Mesh вентилационна конструкция ефективно намалява миризмата на дрехите, осигурява гигиеничное и чисто съхранение и запазва дрехите на свежа и естествена. 【Удобно СЪХРАНЕНИЕ】 Тези пластмасови кутии-организаторите позволяват да се предпази от елементарно всичките си вещи от първа необходимост в гардероба и тоалетката; Съхранявайте и упорядочивайте чорапи, дрехи, шалове, портфейли, чанти, ръкавици, гумени ленти за коса, аксесоари. 【ЗДРАВИ И НАДЕЖДНИ МАТЕРИАЛИ】 ЗА разлика от кутия за съхранение на тъкани, в конструкцията му лесно се размножават бактерии, а отделен дизайн може да осигури точност на дамско бельо.Органайзер за бельо в кутия, Органайзер за женските чорапогащи, Органайзер за бельо, за чорапи, органайзер за плот, канцеларски материали, аксесоари, Органайзер за чорапи в гардероба.В стаята все още бъркотия?Все още притеснен бъркотия в чекмеджета?Моля, изберете квадратчето за съхранение на бельо и чорапи, тя ще запази вашата кутия / стая / кабинет в чистота.Технически характеристики на : 9 мрежи Предназначение : за Съхранение на бельо, чорапи и чорапогащи, лесно да се сгъва, не заемат място, за да бъде трайна.Всички размери се измерват ръчно, моля, имайте предвид разликата в +/-0,5 виж Забележка : 1. Се дължи на различен ъгъл на снимане и възпроизвеждане на цветовете между продукта и самата снимка има някои различия, които не се отрази на употребата на продукта. Тъй като продуктът се измерва ръчно, са възможни някои грешки, които не влияят върху използването на изделия.

R

Продукти в категория