.

.

BBSJ Крафт-хартия 12-инчов Фотоалбум САМ Голяма Самозалепващи Филм Сватбен Албум на Паметника кутия за отглеждане на 300 листа (Цвят: синьо размер: 320 * 335 * 40 мм)

BBSJ Крафт-хартия 12-инчов Фотоалбум САМ Голяма Самозалепващи Филм Сватбен Албум на Паметника кутия за отглеждане на 300 листа (Цвят: синьо

BGN 2.67
Продукти

Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални нещаНаправи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Материал : хартия Цвят : син, червен Брой страници на албума : 20 страници / 40 страни Размера на продукта : Размер на външния вид : 320 * 335 * 40 мм Размер на използването на една и съща страница : 250 * 315 мм Размер на снимката : 3 ~ 12 инча Обемът на албума : 40 ~ 300 Тегло : 1,52 кг Опаковъчен лист : 1 бр. фотоалбуми Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Спомени за продажба на пътувания, семейството, годишнини с сватби, рождени дни и т.

R

Продукти в категория