.

.

Saviland U V Led лампа за нокти – 16 W 2-в-1 USB U V Лампи за нокти, Led Лампа за нокти, Въртяща се Сушилня за нокти, U V Лампа за нокти за Втвърдяване на гел-лак, Гел за нокти или Освет?

Saviland U V Led лампа за нокти – 16 W 2-в-1 USB U V Лампи за нокти, Led Лампа за нокти, Въртяща се Сушилня за нокти, U V Лампа

BGN 4.00
Продукти

? Ултравиолетова лампа за нокти 2-в-1 и лампа за осветление - led лампа Saviland USB U V се извършва в специална плъзгаща се конструкция и може да се използва като ултравиолетова led лампа за нокти за втвърдяване на всички видове гелове за нокти, но също така може да се използва и като лампа за осветление щракнете двукратно натискане на бутона за включване / изключване, можете да превключите в режим на осветление на обикновена светодиодна лампа с мощност 8w. лампа за нокти 2-в-1 - идеалният избор за домашен маникюр със собствените си ръце. ? Отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на 360 ° и широка съвместимост - Лампа Saviland mini U V за нокти е снабден с гъвкав силиконов кабел на 360 градуса, гъвкав маркуч, регулируем под различни ъгли и наклони, точна локация осветление и възможност за регулиране на ъгъла на втвърдяване.Дава възможност за гъвкаво регулиране на височината и посоката на ултравиолетовата лампа за нокти, винаги намиране на перфектното място за лечение на ноктите или осветление.Led лампа Saviland има широка съвместимост и може да отверждать всички видове Uv-гелове, гел-лепило за нокти, гел-лак за нокти, строителен гел за нокти и т. ? Благородна лампа за нокти и USB-захранване - Saviland mini U V light for nails е направена от висококачествен материал и не причинява вреда на ноктите и кожата.Време по подразбиране е 60 секунди, и 60 секунди, той автоматично ще се изключи, че е безопасно да се използва.Нашата лампа за нокти U V разполага с широка гама от USB-интерфейси и може да работи с USB-зарядно устройство, лаптоп, компютър, захранване и други устройства с поддръжка на USB, което е много удобно за зареждането и използването навсякъде. ? Абсолютно нова сушилня за нокти и са идеален подарък - led сушилня за нокти Saviland U V - това е нова и подобрена лампа за нокти, маркуч с дължина около 10 инча, можете да се сгъват и се върти, и им може да се насладите дори под неудобни ъгли.Също така е много удобен за носене.Перфектен подарък за любителите на нийл арт. ? Полезни съвети и добро обслужване – да Не се допуска попадане на вода или други течности, за светодиодна лампа Uv, тъй като това може да доведе до неизправност.Ако имате някакви въпроси относно нашата USB U V led лампа за нокти, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.Успешно пазаруване ~. ? Ултравиолетова лампа за нокти 2-в-1 и лампа за осветление - led лампа Saviland USB U V се извършва в специална плъзгаща се конструкция и може да се използва като ултравиолетова led лампа за нокти за втвърдяване на всички видове гелове за нокти, но също така може да се използва и като лампа за осветление. щракнете двукратно натискане на бутона за включване / изключване, можете да превключите в режим на осветление на обикновена светодиодна лампа с мощност 8w. лампа за нокти 2-в-1 - идеалният избор за домашен маникюр със собствените си ръце.

R

Продукти в категория