.

.

Healeved 5 бр. Регулируеми Шапка за Душ, Хиджаб за Деца, Шапка за Плуване, Шапка за Душ За Коса, Шапка за Душ За Коса, Детска Шапка За Плуване, Шапка за Душ, Шапки за Вана, Ша?

Healeved 5 бр. Регулируеми Шапка за Душ, Хиджаб за Деца, Шапка за Плуване, Шапка за Душ За Коса, Шапка за Душ За Коса, Детска

BGN 9.66
Продукти

КАПАЧКА за коса за баня - дизайнът е много практично, може да предпази косата от намоканияНеобходимите за дома или в салона за красота.КУЛИНАРЕН шапка на ГЛАВЕН готвач - Този продукт е подходящ също и за салони за красота, за изолация на продукта.ШАПКИ ЗА ДУШ - дизайнът е много практичен и предпазват косата от влага.Необходима шапка за дома или в салона за красота.КАПАЧКА ЗА СУШЕНЕ на КОСА - ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : тази детска атласную шапка може да се използва за направата на детска спалня-шапки, шапка за миене на съдове и приспособления за момичета, за да се коригира косата по време на грим, измиване на лицето или вземане на душ.Множество шапка за душ - тази шапка за душ, изработен от качествен и устойчив материал, е безопасна и няма мирис.КАПАЧКА за коса за баня - дизайнът е много практично, може да предпази косата от намокания.Необходимите за дома или в салона за красота.КУЛИНАРЕН шапка на ГЛАВЕН готвач - Този продукт е подходящ също и за салони за красота, за изолация на продукта.ШАПКИ ЗА ДУШ - дизайнът е много практичен и предпазват косата от влага.Необходима шапка за дома или в салона за красота.КАПАЧКА ЗА СУШЕНЕ на КОСА - ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : тази детска атласную шапка може да се използва за направата на детска спалня-шапки, шапка за миене на съдове и приспособления за момичета, за да се коригира косата по време на грим, измиване на лицето или вземане на душ.Множество шапка за душ - тази шапка за душ, изработен от качествен и устойчив материал, е безопасна и няма мирис.Списък на пакетите 5 x Характеристики баня - Материал : шапка за плуване от полиестер и ЕВА. - Цвят : Различни капачки за сушене на косата. - Размер : Около 23,00 X23,00 X0,10 см /9,04 X9,04 X0,04 инча за къпане на деца. - Изработен от качествен и устойчив материал, могат да бъдат по време на безопасни за тялото си шапочками за бани. - Печатен дизайн, модерен, красив, можете да се наслаждавате на щастлив настроение по време на нощния сън в душата. - Шапки за коса много меки, те може да се сгъва до много малка по размер, леко, те са удобни за носене с шапочкой готвач whiling traveling cooking. - Очарователен печатен дизайн, подходяща за дом, магазин, салон за красота, фризьорски салон и др Шапчица-тюрбан за душата.

R

Продукти в категория