.

.

Магазини за футболни топки с автографи на Руди Рюттигера и Ара Парсегяна Магазини за футболни топки с катедралата Нотр-Дамом Руди Рюттигера и Ара Парсегяна Футбол?

Магазини за футболни топки с автографи на Руди Рюттигера и Ара Парсегяна Магазини за футболни топки с катедралата Нотр-Дамом Руди

BGN 2.33
Продукти

Руди Рюттигер и Ара Парсегян подписа договор 11-Кратни на национални шампиони Нотр-дам по сувенирному футбол.Включва в себе си Истински Пронумерованную с Фанатици за проверка.Руди Рюттигер и Ара Парсегян подписа договор. 11-Кратни на национални шампиони Нотр-дам по сувенирному футбол.Включва в себе си Истински Пронумерованную с Фанатици за проверка.Описание на продукта Този футболна топка включва автографи, може би, най-известния играч скаутской отбор в историята на футбола, Нотр-дам и главен треньор от първата си година в екипа на Ара Парсегяна, който е треньор Нотр Дам в продължение на 11 сезона (1964-1974). И двата отбора си 1966 и 1973 г. са били шампиони на страната. Руди Рюттигер е вдъхновен от филма 1993 г. "Руди", а му статистика в книгата на рекордите на Ирландия съдържа торба, който стана известен във филма. Този предмет включва в себе си истински пронумерованную с фанатици за проверка. Тези сувенирни футболни топки Notre Dame Fighting Irish посветени на 11 двойки, които Нотр-Дам, прекарани в Ирландия. Национални шампиони!Тези професионални футболни топки с автографи, които непременно трябва да бъде във всяка колекция ирландски сувенири "Нотр-Дам бойна игра", имат 2 кафяви поставяне и две бели посочете с релефни. Върху горния панел На прозореца е изобразен на логото на "Нотр-Дам бойна игра", а в долната - 11 трилистников С релефни всеки сезон на държавното първенство. Тези футболни топки ще бъдат невероятен подарък за вашия любим ирландски фен "Нотр-Дам бойна игра", ДОРИ АКО ТОВА сте ВИЕ!!Това е магазин за футболна топка, подписана от Руди Руэттигером и Ара Парсегяном в 11-кратно национално първенство на Ирландия за борба с катедралата Нотр-Дами. Използвайте разход на купон и ще получите отстъпка за всяка витрина При поръчка заедно с магазин за сувенири футболна топка (Показва се предлагат в пластмасова или огледален изпълнение).

R

Продукти в категория