.

.

Dansama Страст Обрат на Косата Вълна Вода Заплитане на Косата, за Пеперуди Стил на Възли на една Кука Плитки Богемные косата (12 инча (опаковка от 2), 1Б)

Dansama Страст Обрат на Косата Вълна Вода Заплитане на Косата, за Пеперуди Стил на Възли на една Кука Плитки Богемные косата (12 инча

BGN 0.33
Продукти

Страстни къдрите са създадени един талантлив фризьор от Маями Кейлин РоджърсВ Интернет тя е известна като The Boho Бейб, и това име е подходящ за този, който създаде такава artsy и необичаен начин.Роджърс е изобретила стил за своите клиенти, които искат да имат естествената и лесна в оформяне на прическата, едновременно излъчващи високо ниво на блясък.Тя е създала този стил и го представи в началото на 2018 г. чрез публикация в Instagram.В нито един момент този стил е придобило огромна популярност.Страстни къдрите - забавен защитен стил за носене.lt предлага разнообразие от различни стилове.Сред всички варианти на прически ще намерите този, който е най-подходящ точно за вас!. 100% Синтетични косми от канекалона. 22 направления в опаковка, 2 опаковки по договаряне, общо 44 направления. 60 г / опаковка. дължина 18 инча.Обикновено от 6-7 опаковки може да се направи прическа на цялата глава, по ваше желание.Чист и красив покрив.Лесно се отделя и се инсталира.Мек на допир и лесен за работа.Изглежда естествено и красиво.Лесно се отделя и trudges. Модерен стил 2022 г. и задължителна прическа с завитком страст.Еластичен и естествен.Лесно заплетается и за него е лесно да се грижи.Еластичен опашката, който ви прави по-енергични и страстни.Подходящ за всички видове партита и ежедневна употреба, ще ви даде красота.Преди полагане на шиш измийте косата и напълно ги подсушете.При миене използвайте мека проточную вода и не търкайте силно.За да се запази свеж, къдрава и влажен вид, леко нанесете гел, мус или маслен блясък.При чесане винаги първо срешете долната част на косата и се движи нагоре към корените.При изтриване винаги се консултирайте с вашия професионален фризьор. ♥ Материал за коса : косата Dansama Passion Twist, изработени от 100% висококачествен синтетични влакна Kanekalon, отверждаемого при ниска температура на топла вода. ♥ Дължина : 12 см.Тегло : 60 g / опаковка, 22 направления в опаковка, 2 опаковки в дадена страна, обикновено на 6-7 опаковки могат да запълни главата. ♥ Предимство : косата Ни Passion Twist много меки и леки, не предизвикват сърбеж, не спутываются, трайни. ♥ Много е лесен за инсталиране : може да спести много повече време, за да направите нова прическа с косата "водна вълна".

R

Продукти в категория