.

.

STOBOK 72 бр Контейнери на Тестени изделия и Бижута За Душата Сватбен Куб Подаръци, Сувенири, Акрилни Инчов Шоколадова Украса, Бонбони, Кифли, Контейнер за съхранение н?

STOBOK 72 бр Контейнери на Тестени изделия и Бижута За Душата Сватбен Куб Подаръци, Сувенири, Акрилни Инчов Шоколадова Украса, Бонбони, Кифли,

BGN 27.46
Продукти

ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ - декоративна коледна кутияЛесен и модерен стил, това може да е подарък кутия, която също може да се сложи в малък подарък за вашите деца или приятели.КУТИИ ЗА ТЕСТЕНИ изделия - ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ~ Ако трябва да дадете на някого подаръци на едро, използвайте тази акриловую кутия като на опаковката.Прозрачна кутия кара да се чувствам много чист, така че вашият подарък ви хареса още повече.Пластмасов квадратен контейнер за бонбони - тези прозрачни кутии за подаръци са идеални за демонстрация на различни шоколадови бонбони, подаръци samll, вкусни кифли, бонбони, сувенири и т. МИНИ-ПЛАСТМАСОВ квадратна КУТИЯ - С фина обработка на тези кутии за шоколадови бонбони са im ОПАКОВКА за ДЕСЕРТИ Тези кутии за бонбони изпълнени с глоба изработка. ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ за предложения - декоративна коледна кутия.Лесен и модерен стил, това може да е подарък кутия, която също може да се сложи в малък подарък за вашите деца или приятели.КУТИИ ЗА ТЕСТЕНИ изделия - ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ~ Ако трябва да дадете на някого подаръци на едро, използвайте тази акриловую кутия като на опаковката.Прозрачна кутия кара да се чувствам много чист, така че вашият подарък ви хареса още повече.Пластмасов квадратен контейнер за бонбони - тези прозрачни кутии за подаръци са идеални за демонстрация на различни шоколадови бонбони, подаръци samll, вкусни кифли, бонбони, сувенири и т. МИНИ-ПЛАСТМАСОВ квадратна КУТИЯ - С фина обработка на тези кутии за шоколадови бонбони са im ОПАКОВКА ЗА ДЕСЕРТИ Благодарение на тънък майсторство на изработката, тези кутии за шоколадови бонбони са i. Списък на пакетите 72 x кутии за съхранение Описание на стоките Тестени кутии 97 X1.мини пластмасова квадратна кутия 97 см. опаковка за десерти - высокопрозрачный пластмаса, по-добре видими ; , ; и за поддържане на хигиена.пластмасови кутии за предложения 00 X5.пластмасов квадратен контейнер за бонбони, Изработени от висококачествен материал PS, безопасен и практичен за употреба.Изработен е от висококачествена пластмаса, достатъчно безопасен и практичен за употреба. - С квадратна форма не е нужно да се притеснявате за това, че вашите подаръци ще бъдат повредени при натискане.

R

Продукти в категория