.

.

Подарък въжета за часа на Деня на Свети Валентин, съвместими с Apple Watch Band 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм 45 мм, разменени силиконов каучук, въжета за умни часовници, гривни, съв?

Подарък въжета за часа на Деня на Свети Валентин, съвместими с Apple Watch Band 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм 45 мм, разменени

BGN 4.33
Продукти

Закопчалката на ключалката 【Съвместими модели】 : Въжета за часа на коледна тематика, съвместими с часове, ширина 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм, 4 мм, 45 мм. тези въжета са съвместими с часовник от серията 8/7/6/5/4/3/2/1 / SE. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен мек силикон, който не дразни кожата, подходящ за китките, е водоустойчив, лек е и е здрава, удобна в чорап. 【Уникален дизайн】 : Уникален каишка с принтом, подходящ за много случаи, ежедневието и спорта.Това е и идеален подарък за вашето семейство и приятели. 【Лесна инсталация】 Въжета за часа с первази и от двете страни лесно се инсталират и изтеглят, а също така и лесно да ги инсталирате и да правите. здрава ключалката предпазва часовника от падане. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ние предлагаме професионално обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 24 часа, ако по някаква причина не сте доволни от нашите каишка за часовник.Закопчалката на ключалката. 【Съвместими модели】 : Въжета за часа на коледна тематика, съвместими с часове, ширина 38 мм 40 мм 41 мм 42 мм, 4 мм, 45 мм. тези въжета са съвместими с часовник от серията 8/7/6/5/4/3/2/1 / SE. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен мек силикон, който не дразни кожата, подходящ за китките, е водоустойчив, лек е и е здрава, удобна в чорап. 【Уникален дизайн】 : Уникален каишка с принтом, подходящ за много случаи, ежедневието и спорта.Това е и идеален подарък за вашето семейство и приятели. 【Лесна инсталация】 Въжета за часа с первази и от двете страни лесно се инсталират и изтеглят, а също така и лесно да ги инсталирате и да правите. здрава ключалката предпазва часовника от падане. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ние предлагаме професионално обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 24 часа, ако по някаква причина не сте доволни от нашите каишка за часовник.

R

Продукти в категория