.

.

Тава за аксесоари за сапун Alipis Дървен Калъф За Сапун Дървена препарат за съдове Държач за Сапун от Естествено Дърво препарат за съдове За Сапун, препарат за съдове ?

Тава за аксесоари за сапун Alipis Дървен Калъф За Сапун Дървена препарат за съдове Държач за Сапун от Естествено Дърво препарат

BGN 4.43
Продукти

ТАВА за ИЗТОЧВАНЕ на САПУН-Здрава конструкция осигурява модерен външен дизайн в ретро стилФОРМА за ИЗТОЧВАНЕ на САПУН - Подобрена конструкция за източване, дръжте го на чисто и лесно да се измие.САМООТЛИВАЮЩАЯСЯ препарат за съдове - Вода се стича от сапун, затова сапун не се стопява лесно, за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.Държач за сапун ръчна изработка - вода се стича от сапун, затова сапун не се стопява лесно, за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.Препарат за съдове ЗА ДУШ - дизайн осигурява качествен, модерен и ретро-дизайн.Пратката включва 1 х препарат за съдове Характеристики -Размер : прибл. употреба за порести чистач с размер 12 x 8 x 2,2 виж - Подобрена конструкция за източване, дръжте го на чисто и лесно измийте държач за сапун от естествено дърво. - Вода се стича от сапун, затова сапун не се стопява лесно, за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун. - душ кабина, тоалетна, баня, вана, плот, кухня и още една дървена препарат за съдове. - Здрава конструкция осигурява, модерен и ретро дизайн сапун за душата. - Материал : Дървена форма за източване на сапун. - Позволява значение изсъхне между всяка употреба принадлежности за миене на съдове. - Цвят : Както е показано на дървена мыльнице.Описание на продукта Аксесоари за сапун за душата са Изработени от висококачествена дървесина, много здрави и екологично чисти.дървена препарат за съдове за баня и мивка.титуляр гъба-чистач Този дървен държач за сапун - идеалната ежедневна необходимост за поддържане на чистотата на сапун, когато се съхранява в банята. дървена препарат за съдове Водата се стича от сапун, затова сапун не се стопява лесно, за удължаване на срока на експлоатация на вашия сапун.

R

Продукти в категория