.

.

Happyyami Чанта Органайзер за Заек Аксесоари от 4 Сенных мрежи За Бавно Хранене на коне Чанта за хранене на коне Мрежа за бавно Хранене на Коне Чанта за хранене на коне К?

Happyyami Чанта Органайзер за Заек Аксесоари от 4 Сенных мрежи За Бавно Хранене на коне Чанта за хранене на коне Мрежа за бавно

BGN 7.05
Продукти

Подвесная ясла за коне : Изработени от вкара тъкани, при продължителна употреба не трябва да се притеснявате за скъсванеЧанта за хранилки за коне : повече не трябва безкрайно да почистват и да се почисти обора.Вашите коне не могат да какать, карате или да настъпвате на храна.Мрежест чувал за сено : перфектен за храненето на ферма, надежден, vi, Мрежест чувал за конски сено : в двата горни ъгъла има две места за закачване, за да можете да го използвате навсякъде.Чанта за съхранение на конете сено : в чанта за конете сено поставете сено и яжте бавно, за да облекчи храносмилането.Пратката включва 4 х мрежа за сено за конете, Особености -Материал : mesh fabric -В ъгъла има две въжета, така че можете да ги използвате навсякъде. -Подходящ размер, може да ви накара да не се тревожи за кърменето. -Изработен от вкара тъкани, при продължителна употреба не трябва да се притеснявате за скъсване. -Продуктът е лек, преносим, удобен за живота си. -Продуктът е с лека текстура, преносим, удобен за живота си.Описание на продукта Този продукт представлява торбичка за хранене на коне, изработени от висококачествени материали, така че той ще ви дълги години. материалът може да се гарантира неговата издръжливост и практичност. идеална за хранене на конете.

R

Продукти в категория