.

.

Защитна мрежа AWSAD, Детска мрежа за Катерене, за тренировки на открито, Мрежа за катерене, Мрежа за предотвратяване на падане от стълби, за парапет на балкона, за укра?

Защитна мрежа AWSAD, Детска мрежа за Катерене, за тренировки на открито, Мрежа за катерене, Мрежа за предотвратяване на падане от стълби, за

BGN 2.00
Продукти

[Широко използвани въжета] : стълбища, прозорци, градини, скално катерене, люлки, хамаци, висящи мостове, детски градини, търговски центрове, ресторанти, увеселителни паркове, магазини за дрехи, мрежи за дрехи, таван окото на покрива, декоративни мрежа, мрежа против комари, защитни мрежи, котешка мрежа, защита на стълба на балкона, защита на проекти, декорация, копиране, мрежа за товарен покритие [Напомняне за безопасност] : Моля, редовно проверявайте защитна мрежа за наличието на всички скрити опасности, причинени от различни външни или човешки фактори навреме, за да осигури безопасността на децата. [Анти-стареене] : изработен е от суровини, антифриз, студоустойчивост, може да попречи на преждевременно стареене и износване] : Удебелена окото по-здрава, износостойче и има по-дълъг живот.Двухигольная нетканая окото прави солидна мрежа за защита от удар. [Материал] : найлонов материал, въжето е много мека, много здрав, много лек, мек материал, много лесен окото, многослойна основа и вътък, тънки проводници, изящна изработка; защита от високи температури и слънце, водоустойчив; изчистени линии, нескользящие, здрави, износоустойчиви. [Технически характеристики на черна мрежа за защита на стълба] : Дебелина на въжето е 6 мм и 10 мм; разстояние между мрежи е 6 см / 8 см / 10 вж. Могат да бъдат персонализирани с различни размери, а също така може да се използва като мрежа за котки и за защита на дребните домашни животни от падане и е подходящ за подслон. -Име на продукта : Защитна мрежа от падане за люлки/на окото за украса на огради -Материал на защитната мрежа : нейлоновое полиэфирное влакна,-Характеристики на защитна мрежа : можете да настроите (моля, свържете се с нас, ако имате нужда от други размери) Дебелина на въжето : 8 mm-Безопасно разстояние между мрежи : 6 см / 8 см / 10 см-Цвят : черен веревочная на окото (ако имате нужда от друг цвят, моля свържете се с нас)-Тъкани телени мрежи са подходящи за : семейни балкони, стълбища, тераси, мрежи за защита от падане, детски легла, защитни мрежи на детски площадки, външни огради, предпазни мрежи на строителни обекти и т. Функции на защитната мрежа : 1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, се свързва с железни или дървени парапет и прозоречните коридори и е подходящ за вътрешни и външни тераси.

R

Продукти в категория