.

.

Healeved Двойна Кутия за Сапун Въртяща се Тава Декор За Баня Контейнер за Пътуване на Притежателя на Кухненските Гъби Мивка Притежателя на Гъба За миене на Съдове Прит?

Healeved Двойна Кутия за Сапун Въртяща се Тава Декор За Баня Контейнер за Пътуване на Притежателя на Кухненските Гъби Мивка Притежателя

BGN 1.33
Продукти

ИНТЕРИОР под формата на ВОДОПАД - те са лесни за използване, на тях много лесно се избърсват и да се обслужватТАВА За БАНЯ - изработен от висококачествен устойчив на корозия материал, практични и лесни за подмяна.ПЛОТОВЕ - те са идеални за съхранение на сапун и гъби.ПЪТЕН ТАВА VALET - Гъвкав дизайн, това е не само практични кутии за съхранение на сапун, но и удобни поставки за гъби.ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДЕКОРАТИВНИ растения -Сапунерка от утолщенного материал стабилно поставяне, лесно се навежда, сигурна i. ДЕКОР под формата на ВОДОПАД - те са лесни за използване, на тях много лесно се избърсват и да се обслужват.ТАВА За БАНЯ - изработен от висококачествен устойчив на корозия материал, практични и лесни за подмяна.ПЛОТОВЕ - те са идеални за съхранение на сапун и гъби.ПЪТЕН ТАВА VALET - Гъвкав дизайн, това е не само практични кутии за съхранение на сапун, но и удобни поставки за гъби.ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДЕКОРАТИВНИ растения -Сапунерка от утолщенного материал стабилно поставяне, лесно се навежда, сигурна i. Списък на пакетите 2 x Контейнери за съхранение на Характеристиките -Материал : PP декор за работния плот-Цвят : Декоративен държач за сапун в различни цветове Размер : около 19.34 X2 държач за сапун. - Чудесно, за да направите вашата баня или кухня подредено и чисто тава за баня. - Те са лесни за използване, на тях много лесно се избърсват и да се погрижат за Домакински принадлежности. - Подходящ за баня, кухня, къща, хотелски и ресторантски мыльниц. - Приятен дизайн за удобно използване и пестене на място на масата сапун ястие изглежда модерно и елегантно. - Висококачествени материали, което ги прави по-практични и издръжливи, но те все още се пази в белите дробове кутии за съхранение.Информация за стоки Пътен тава за камериер, Изработени от полипропиленови материали, тези кутии за съхранение на трайни и износостойки, прости, но практични предмети за съхранение могат да отговарят на вашите различни нужди. тава за баня, Те също ще ви помогнат ефективно да се съхранява на сапун.

R

Продукти в категория