.

.

Шевни игли, 15 бр. Игла за Шиене с по-големи Уши, 24 бр. Игли за ръчно Шиене с Самонарезанием, Игли за ръчно Шиене с Футляром за игли от масивна дървесина (QS67)

Шевни игли, 15 бр. Игла за Шиене с по-големи Уши, 24 бр. Игли за ръчно Шиене с Самонарезанием, Игли за ръчно Шиене с Футляром за игли

BGN 2.33
Продукти

✅На помещение включва : 1 бр удобно съхранение на игли, общо 39 бр. игли - 8 х 1,5-инчов игли, 8 х 1,7-инчов игли, 8 х 2-инчов игли, 5 х 2-инчов големи игли за очи, 5 х 2,4-инчов големи игли за очи, 5 х 2.6-инчов големи игли за очите. ✅ Лесна употреба : Благодарение на специалния дизайн с отворена дърворезба самонарезающиеся игли могат лесно вдевать конец за една секунда, без помощта на никакви инструменти.Ако се страхувате отвалиться при продължителна употреба, можете да изберете игла с голямо ухо, в нея също така е много лесно вдевать нишка, защото тя дълго и по-голямо ухо. ✅Удобно съхранение : Игла с една тръба за съхранение на орел, изработен от дърво и месинг.Полезен модел не може да се предотврати загуба на игла, но и да се переносимой. ✅ Отлично качество : Всяка игла е изработена от висококачествена въглеродна стомана, която е различна здравина и трайност, за да отговори на вашите нужди в продължителна употреба.Кутия за съхранение на игли се обръща и отвинчивается с високо качество и плавностью на въртене. ✅Широк спектър на приложение : за Съхранение на игли и набор от игли са подходящи за съхранение на игли за ръчно шиене, клечки за зъби и малките неща.Иглите имат широк спектър от приложения, подходящи за всички видове тъкани, като например платно, коприна, памук, кожа и т. на Помещение включва : 1 бр. удобно съхранение на игли, общо 39 бр. игли - 8 х 1,5-инчов игли, 8 х 1,7 инчов игли, 8 х 2-инчов игли, 5 х 2-инчов големи игли за очи, 5 х 2,4-инчов големи игли за очи, 5 х 2.6-инчов големи игли за очите.

R

Продукти в категория