.

.

Открита Табела TZEXTZE за бизнес, Открит Неон Табела с размери 16x6 инча, с множество режими на мигане RGB, Led Отворено Табела с Дистанционно управление за реклама, 12v Източ?

Открита Табела TZEXTZE за бизнес, Открит Неон Табела с размери 16x6 инча, с множество режими на мигане RGB, Led Отворено Табела с

BGN 1.00
Продукти

【АТРАКТИВЕН】 : да ви Помогне да привлечете повече хора към една витрина, казвайки им, че са отворени за бизнес, с помощта на ярки, привлекающей внимание led неонови надписи open 【Няколко режими на мигане】 : потребителско промяната на цвета с помощта на дистанционното управление (включена в комплекта), можете да избирате режими на мигане или показване на един цвят.Купете си един, имате всички цветове.Вземете дистанционно управление и включване на вашия бизнес-входа!. 【Комплект аксесоари】 : Съдържание на опаковката : 1) подвесная верига и 2 куки. 2) ОТВАРЯЙТЕ и ЗАТВАРЯЙТЕ табло време вътре в номер етикети. 3) дистанционно управление за регулиране на светлинния ефект. 4) превключвател за включване/ изключване дължина от 10 фута в рамките на сертификат UL. 【Енергийна ЕФЕКТИВНОСТ】 : Запазване на разходите за електроенергия благодарение на невероятно ниски нива на потребление. никога не чупете и не се допуска изтичане на опасни материали.За разлика от други, нашите ярки led отворени рекламни табели през нощта са подобни на фара и остават ясни и лесно различимыми в рамките на деня. 【Голям размер】 : : Дължина 15,7x5,9x1 инча (по хоризонтала) се Отнася към ресторанта, кафенета, бар, прозореца, стени, офиса, витрина, салону, флористу, бизнес, хотел, търговски изложба, витрина на дребно и т. Led табела TZEXTZE за бизнеса, ще ви помогне да получите отлична възвръщаемост на инвестициите!!. 【АТРАКТИВЕН】 : да ви Помогне да привлечете повече хора към една витрина, казвайки им, че са отворени за бизнес, с помощта на ярки, привлекающей внимание led неонови надписи open. 【Няколко режими на мигане】 : потребителско промяната на цвета с помощта на дистанционното управление (включена в комплекта), можете да избирате режими на мигане или показване на един цвят.Купете си един, имате всички цветове.Вземете дистанционно управление и включване на вашия бизнес-входа!. 【Комплект аксесоари】 : Съдържание на опаковката : 1) подвесная верига и 2 куки. 2) ОТВАРЯЙТЕ и ЗАТВАРЯЙТЕ табло време вътре в номер етикети. 3) дистанционно управление за регулиране на светлинния ефект. 4) превключвател за включване/ изключване дължина от 10 фута в рамките на сертификат UL. 【Енергийна ЕФЕКТИВНОСТ】 : Запазване на разходите за електроенергия благодарение на невероятно ниски нива на потребление. никога не чупете и не се допуска изтичане на опасни материали.За разлика от други, нашите ярки led отворени рекламни табели през нощта са подобни на фара и остават ясни и лесно различимыми в рамките на деня.

R

Продукти в категория