.

.

Луксозен Силиконов Комплект За Хранене на бебето, Купата-търтей и Комплект чинии във формата на Раци, Поильник с Соломинкой и капак, Комплект Посуда за самостоятел?

Луксозен Силиконов Комплект За Хранене на бебето, Купата-търтей и Комплект чинии във формата на Раци, Поильник с Соломинкой и

BGN 3.00
Продукти

↱ Силикон комплект за хранене на бебето : Можете да получите пълен комплект за хранене на бебетоС нашия пакет за храненето вие ще бъдете щастливи, че по време на приема на храна с вашите деца ще стане по-добър, по-чисти и по-безопасни. ↱ Хранително-вкусовата силикон : Всеки комплект детски прибори, изработени от висококачествен силикон, не съдържат бисфенол А, сигурни и надеждни, детето спокойно може да има и дъвчат.Аксесоари за хранене на бебето меки и нямат ръбове. ↱Идва с трайни нещастници : силикон, чаши и чинии са в пълна готовност всасывающее дъното, което е добре да се придържа към подносам за стульчиков за хранене, а престилки имат регулируема силует, който остава отворен и уловът на всички капки. ↱ Лесно почистване : Силикон, за да проверите за бебешка храна може бързо да изплакнете или пуснати в съдомиялна машина, тези силиконови екстри не абсорбират цвета или миризмата на храната, което ги прави лесни за почистване. ↱ Вариант мил подарък : Силикон комплект за хранене на бебето включва в себе си всичко необходимо за поддържане на реда по време на хранене.Идеален за вашето дете или за подарък на рождени дни, детски празници, бележити дати на раждане, или други специални случаи.

R

Продукти в категория