.

.

Колекция от естествен бамбук Bath Bliss, Четка за Чаши, Място за Съхранение на Запаси от Тоалетни принадлежности. Подходящи Аксесоари за декорация на вашата баня, Голям?

Колекция от естествен бамбук Bath Bliss, Четка за Чаши, Място за Съхранение на Запаси от Тоалетни принадлежности. Подходящи Аксесоари

BGN 4.44
Продукти

95% bamboo + 5% полиуретан Размери : 5,91 x 5,91 x 2,76. Оребрена страна за текстура и съединител.Издърпайте линия на капака.Добавете тази бамбуковую буркан Bath Bliss в своята баня като допълнителен елемент за съхранение.Бамбуков материал изглежда страхотно във всяко пространство.Той е добър за съхранение необходими продукти за баня, като декорация или памучни тампони.Поставете буркана в своя офис и съхранявайте в нея хартия за водене на бележки.Оребрени брони улесняват повдигане кутии и придават на помещението текстура.Прибиращият се капак с линия се отваря лесно и изглежда страхотно в близост до с бамбук.Оставете тази кутия на тезгяха или приберете в чекмеджето, но не исключайте си от своите планове за декориране.

R

Продукти в категория