.

.

Zerodeko Стенен монтаж Декоративен Метална Кука Закачалка Метална s-Образни Куки Декорация на Дома, Градината Монтиране на Куката на Стената с Куки за дрехи Листа Стен?

Zerodeko Стенен монтаж Декоративен Метална Кука Закачалка Метална s-Образни Куки Декорация на Дома, Градината Монтиране на Куката на Стената

BGN 22.61
Продукти

КУКА за СТЕНА СКОБА, в БАНЯТА - прости по конструкция, той е лесен за инсталиранеСТЕНЕН ЮТИЯ - Закачалка направена от материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.ОСТАВЯ СТЕНЕН монтаж КУКА Закачалка направена от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - идеален за съхранение на дрехи, шапки, ключодържател, шал или други малки предмети.Монтиране на куката от железни листа-Многофункционален дизайн, това не е практически закачалка за дрехи, но и удобна закачалка за други ежедневни неща, като например шапка, ключове, чанта. монтиране на стена за баня с плетене на една кука - Проста конструкция, лесен монтаж.СТЕНЕН ЮТИЯ - Закачалка направена от материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.ОСТАВЯ СТЕНЕН монтаж КУКА Закачалка направена от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА - идеален за съхранение на дрехи, шапки, ключодържател, шал или други малки предмети.Монтиране на куката от ЖЕЛЕЗНИ листа - многофункционален дизайн, това е не само практично закачалка за дрехи, но и удобна закачалка за други ежедневни неща, като например шапка, ключове, чанта.Осъществяване на списък 1 х кука Особености -Материал : Желязната кука за дрехи - лесно Можете да се съхранява ключовете си, палто, шапка или друга дрехи и всякаква всячину с помощта на тази закачалка-организатор за дрехи на стената. - Избраният iron материал, който лесно се деформират или счупване на притежателя на стенните закачалки. - Можете да го инсталирате на стената, което ще подредите вашите ежедневни аксесоари декоративни стенни закачалка. - Се отличава с компактен размер, това ще ви помогне пълноценно използване на пространството стена куката за съхранение. - Той е изработен от висококачествен материал, който може на време да се превърне желязна закачалка.Описание на продукта Iron монтиране на куката Прост по конструкция.стенни закачалка за дрехи може да инсталирате на стената, че ще запази реда в ежедневието си дрехи. кука за дрехи в фермерска къща е проектиран във формата на листа, което го прави чудесен декор за вашия дом.Стенни закачалка Е удобна стенни закачалка за съхранение на неща.

R

Продукти в категория