.

.

10 БР. Красиви Фиби за Коса с мини-цветя, Кристални Малки Фиби-Нокти за Момичета, Перлени Щипки за коса с Бретон от Изкуствена, Аксесоари за Коса, Нескользящие Щипки з?

10 БР. Красиви Фиби за Коса с мини-цветя, Кристални Малки Фиби-Нокти за Момичета, Перлени Щипки за коса с Бретон от Изкуствена, Аксесоари

BGN 3.33
Продукти

【ЦВЕТНИ фиби за коса】 Акрил кристал Два материала, декоративни цветя на малки заколках, зашити с искрящи кристални камъни, за придаване на по-лъскав външен вид на слънце 【Отлично сцепление】 Фиби за коса с флорална декорация държат косата и не падат лесно, независимо от това, гъсти имате коса, на тънки, къдрава, права и т., Тези мини щипки за коса е добре да определи косата, а този сладък скоба прави по-привлекателни. 【Размер заколок за коса】 Всяка скъпа цвете шнола с размери 1 * 0,77 инча, малка и симпатична.Тези малки скоби за нокти са идеални за жените и момичета. 【РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ】 Елегантни фиби за коса - най-добрият избор за излизане на светлина, партита, рождени дни, сватби, танци, банкети и други събития.Те могат отлично се комбинира с вашите ежедневни модни нарядами и различни прически. 【Приказно подаръци】 цветни мини щипки за коса са подходящи за повечето жени и момичета, с тях можете да споделите като красивите подаръци на семейството си, приятелите и всички, които обичате за Коледа, рожден ден, Свети Валентин, им харесат тези нежни щипки за коса. 【ЦВЕТНИ фиби за коса】 Акрил кристал Два материала, декоративни цветя на малки заколках, зашити с искрящи кристални камъни, за придаване на по-лъскав външен вид на слънце. 【Отлично сцепление】 Фиби за коса с флорална декорация държат косата и не падат лесно, независимо от това, гъсти имате коса, на тънки, къдрава, права и т., Тези мини щипки за коса е добре да определи косата, а този сладък скоба прави по-привлекателни. 【Размер заколок за коса】 Всяка скъпа цвете шнола с размери 1 * 0,77 инча, малка и симпатична.Тези малки скоби за нокти са идеални за жените и момичета. 【РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ】 Елегантни фиби за коса - най-добрият избор за излизане на светлина, партита, рождени дни, сватби, танци, банкети и други събития.Те могат отлично се комбинира с вашите ежедневни модни нарядами и различни прически. 【Приказно подаръци】 цветни мини щипки за коса са подходящи за повечето жени и момичета, с тях можете да споделите като красивите подаръци на семейството си, приятелите и всички, които обичате за Коледа, рожден ден, Свети Валентин, им харесат тези нежни щипки за коса.Параметри : Материал : изкуствена перла и сплав, Размер : дължина-около 0,83-инча Цвят : бяло, розово, лилаво, синьо Функции : Запазва прическата си красива през цялото време, Благодарение на округлому и нескользящему дизайн на клипса, тези малки перлени игли за коса могат надеждно фиксиране на косата, не от надраскване и без да ги лесен за отваряне и затваряне, те здраво се държат стабилно на косата си през целия ден, благодарение на което всяка прическа ще изглежда добре на вас.

R

Продукти в категория