.

.

U-Образен Кант ръбове, Защитен кант за мебели, Самозалепващи Довършителни Ръбове на плота, Защитни елементи за ъгли и Брони, Защитни елементи за ъгли на мебели, Шкаф?

U-Образен Кант ръбове, Защитен кант за мебели, Самозалепващи Довършителни Ръбове на плота, Защитни елементи за ъгли и Брони, Защитни елементи

BGN 0.67
Продукти

【Защита на ъгли и ръбове】 Тези защитни деца от ъгли и ръбове са отлични за защита мебели от удар и триене Те могат да се използват там, където край на мебели остри или където и край, напукани и беля, закривайки петна или разменяйте, осигуряване на красив и здрав край.Той може добре да предпази хората от нараняване и за предотвратяване на удар деца за ъгъл на масата по време на игра. 【Здрава самозалепваща кантиране на кант】 Гъвкава формоване тампон на самозалепващи защитно фолио за ръба на масата има силна адгезией, не изисква конопатки, гладене, рязане, просто отклеивается и залепен, оставете за 24 часа, и тя е готова за използване.Здрав самоклеящийся лепило държи защитно космическия на място и не отклеивается. 【Гъвкав и издръжлив】 Този ролка за рязане на кантове, изработени от висококачествено TPE, екологично чист материал, който е мек и еластичен, може свободно да се режат и огъват.Той е по-водоустойчив, гладък и гъвкав от PVC материал, здрав и му е лесно петно. 【Подходящ за множество гранични повърхности】 Този тампон на космическия възглавници за ръба на масата е гъвкав и мек материал, за ограничаване на достъпа на външни лица, е подходящ за дърво, шперплат, ПДЧ, оргалита, метал или МДФ за влагостойкости, защита, ремонт или модернизация на мебелни повърхности за увеличаване трайността на Гъвкавост, може да се използва на повечето мебелни кантове, като маси, столове, шкафове, гардероби като работи за получаване на красива декорация. 【Изберете най-подходящия размер на】 Нашите мебелни кантове и ъглови огради са еднакви по дължина (3 m / 11,8 фута) и се предлагат с различни ширини : 12 мм и 16 мм и 18 мм, подходяща за ръбове 11-12 мм, 15-16 мм, 17-18 mm. Преди покупка, моля измерете дебелината на ръба на мебели и изберете оптималния за вас размер. 【Защита на ъгли и ръбове】 Тези защитни деца от ъгли и ръбове са отлични за защита мебели от удар и триене. Те могат да се използват там, където край на мебели остри или където и край, напукани и беля, закривайки петна или разменяйте, осигуряване на красив и здрав край.Той може добре да предпази хората от нараняване и за предотвратяване на удар деца за ъгъл на масата по време на игра. 【Здрава самозалепваща кантиране на кант】 Гъвкава формоване тампон на самозалепващи защитно фолио за ръба на масата има силна адгезией, не изисква конопатки, гладене, рязане, просто отклеивается и залепен, оставете за 24 часа, и тя е готова за използване.Здрав самоклеящийся лепило държи защитно космическия на място и не отклеивается. 【Гъвкав и издръжлив】 Този ролка за рязане на кантове, изработени от висококачествено TPE, екологично чист материал, който е мек и еластичен, може свободно да се режат и огъват.

R

Продукти в категория