.

.

KuuGuu 3 БР., Гребен за коса с Рози, Байковая Прическа на Булката, Сватбена Гребен За Коса, Прическа с Цветен Клипс от Планински Кристал, Сватбени Аксесоари За Коса (Бял)

KuuGuu 3 БР., Гребен за коса с Рози, Байковая Прическа на Булката, Сватбена Гребен За Коса, Прическа с Цветен Клипс от Планински Кристал,

BGN 1.67
Продукти

【Материали】 Цвете прическа е изработена от многопластов листенца от здрав плат, които имат красива форма на рози с малко зелени листа, много сходни по външен вид на истински цветяМетална четка за коса могат да бъдат здраво прикрепени към косата и разглаживать, не надраскване на кожата на главата. 【Класически дизайн рози】 Всички тези гребени за рози са прости, но шик форма на розов цвят, за да изглеждат като истински рози, поставяйки ги, ще изглежда стилен, класически цветове са подходящи за повечето от вашите наряди Във всеки случай, тези скоби за рози са идеални за момичета. 【Лесна употреба】 Декорация от сватбена шнола за коса е лесна за използване, лесно се поставя на косата, не е лесно слайдове, е подходящ за употреба от жени и момичета от всички възрасти. 【Прилагането на】 Подходящ за партита в мексикански стил, танцови костюми танцьори на фламенко, cosplay-партита, танци и т. идеален за мода, гребени за ръчна работа с рози за коса, идеално място за фотография, морски плажове, сватби и занаяти.Булката, парти, майка на булката, майката на булката.Уникален двоен цветен дизайн на тази щипки за коса с рози ще привлекат към вас вниманието и ще добави чар. 【 Идеалният подарък за жени 】 Тези аксесоари за коса ще станат подходящ подарък за вашето семейство и приятели, и те могат да се обърнат за гъста или тънка коса, преки или къдрава., гребен за коса с рози, байковая прическа на булката, сватбена Гребен За Коса, Шнола за коса С Кристали, шапки, кристални сватбени Аксесоари За коса (бял).

R

Продукти в категория