.

.

Комплект за тепане Игли, Стартов Комплект за Тепане Игли с Гурме Зелена Чанта за съхранение, Комплект Вълна Ровниц 18 Цвята, Комплект Инструменти За тепане на Игли о?

Комплект за тепане Игли, Стартов Комплект за Тепане Игли с Гурме Зелена Чанта за съхранение, Комплект Вълна Ровниц 18 Цвята, Комплект Инструменти

BGN 8.99
Продукти

? Най-доброто съхранение : на никого не е нужен мръсен, определени за тепане на иглиВ сравнение с обикновените кутии, с обилна зелена чанта ще ви помогне да се осигури по-добро съхранение.Всички инструменти са вътре, те са лесно да се управлява, не е нужно да се притеснявате за загуба на никакви инструменти, за тях е много удобно да се ползват.Ти можеш да го вземете с вас, където и да отидете. ? Вълнена ровница за игольного сплъстяване Rich : Нашата вълна ровница за игольного сплъстяване се състои от 18 бр. висококачествен естествен яке равномерен фибри, 3 грама в опаковка.Вълна за тепане е изработена от мек и пухкав влакна от вълна за тепане, е изискана текстура без слеживания, меки, ярки цветове, подходящи за тепане игла.Ние увеличихме броя на най-често използваните цветове, като зелено, бяло, червено и черно, за да отговарят на вашите нужди. ? Допълнителни игли за тепане : Нашите игли за тепане с четири различни видове игли в този комплект за начинаещи, общо 24 бр.Независимо дали иглата на контурите, игла за части или обикновени пухкава игла, тук има всичко.Които са опаковани в 3 различни флакона и няма да бъдат объркани.Ние също така сме избрали за вас една дървена дръжка за тепане, за да ви е по-удобно да се отдадете на валянием на игли. ? Най-добрата игольная възглавница за тепане : Да се подобри вашият стартов комплект за тепане, ние ви предлагаме тампони за тепане по-голям размер и по-дебел.Нашият подложка за тепане на игли е изработен от мек филц и подобрени гъби.Нашият тест показа, че тази подложка за тепане на игли стегната поролонового на килима и не е толкова лесно да се разруши.Може да се рециклира няколко пъти.Безгрижно валяние игла, освободи ръцете си. ? Седем фрези от вълна, филц, ви позволяват да правят от тях на сладки изделия с различни форми.Кърпа за избърсване на маслото позволява избършете защитно масло с игли за тепане.Разбира се, има и някои необходими принадлежности за тепане на игли, като шило, ножици, пинсети, накрайник за прах, каишка за телефон, шкаф за отпечатъци, пластмасов улей, пластмасови очички, 9-образна игла, Т-образна игла.Тези аксесоари са поставени в джоб, чанта за съхранение.В нашият комплект за сплъстяване на козината value needle влиза красива зелена чанта за съхранение, 50 вида ярки вълнени ровничек, възглавница за тепане с по-дебела игла, пухкава игли с различни размери и други аксесоари от вълна, филц.

R

Продукти в категория