.

.

FAVOMOTO 1 Комплект Снежен човек Войлочный Печат Комплекти за Diy Инструменти за Diy Коледна Игла Комплекти за Бродерия, Определени за Тепане снежни човеци Материал за пр?

FAVOMOTO 1 Комплект Снежен човек Войлочный Печат Комплекти за Diy Инструменти за Diy Коледна Игла Комплекти за Бродерия, Определени за Тепане

BGN 1.67
Продукти

Форма за тепане на игли : Ако той или тя любител на ръкоделието, те ще бъдат възхитени от получаване на такъв комплект за тепанеКомплект за тепане на снежен човек : Освен това, това е и добър начин да прекарат време насаме с децата си.Материали за тепане ръчно изработени : Пълен набор от удобен и лесен за използване.Това е достатъчно, за да мине свободното си време.Комплект за тепане коледната кукла : Прекрасен дизайн във формата на северен елен под формата на снежен човек, изглежда толкова очарователно, създава повече удоволствие.Стартов комплект за тепане игли : Благодарение на прости техники на нанасяне и пълен конфигурации можете лесно да занаяти собствените си ръце.Списък на пакета 1 х вълна 1 х ръкоделие 1 х плат 3 х игла за протыкания Характеристики - Цвят : бял Аксесоари за бродерия. -Размер : около 7,00 X4,00 X4,00 см/2,75 X1,57 X1,57 инча Игла стартов инструмент за тепане. - Материал : Памучен инструменти за занаяти. - Можете да се насладите на поделками със собствените си ръце със семейството си и приятели, получаване на повече удоволствие от набори игли от вълна, филц. - Можете да получите достатъчно на брой комплекти инструменти, за да отговарят на вашите изисквания за стартовому набор за сплъстяване на козината със собствените си ръце. - Подходящ за вълна, филц, сплъстяване, игли и други аксесоари за бродерия. - Вие със собствените си ръце направи приказно коледни изделия за тепане за бижута и комплект игли за приукрашивания. - Готово изделие, направено със собствените си ръце, може да се използва като украшение за дома или малки подаръци вълна игли за тепане.Информация за стоки, Детски подарък със собствените си ръце е Изработен от материал, безопасни и трайни за употреба, се сприятелява с децата, приятен за кожата, служи цял живот.Комплект за начинаещи от валянию игла Коледен снежен човек от пухкав филц много подходящ за игла филц.Материал за коледа снежен човек със собствените си ръце Можете да направите прекрасни коледни изделия по ваш вкус, самоделни бижута - това е подарък за приятелите, по-значими.

R

Продукти в категория