.

.

Hemoton 30шт Силиконови Носа Облицовка За Очила Поставки За Очила на Носа Облицовка за очила Силиконови Въздушна Възглавница Силиконов Въздушна Възглавница Малки Очи?

Hemoton 30шт Силиконови Носа Облицовка За Очила Поставки За Очила на Носа Облицовка за очила Силиконови Въздушна Възглавница Силиконов

BGN 5.75
Продукти

СиликонБез подложка на носа : Висококачествен материал предпазва от подхлъзване рамки с носа и осигурява устойчивост точки.НАКРАЙНИК за носа ТОЧКИ : продукти за грижа за ОЧИЛА - Накрайник за носа очила трудно е деформиран и ви осигурява комфортно носене.Тампон за носа точки : Висококачествен материал помага за предотвратяване на подхлъзване рамки с носа и запазва очила устойчиви.Силиконови носа облицовка : Материал е много нежна, тя няма да доведе до дразнене и натиск върху носа, както и да не оставят червени петна и петна по носа.Адгезивная въздушна камера : НАКЛАДКИ ЗА НОСА ТОЧКИ - Нескользящие подложки за носа, Силиконови възглавнички за очила, подложки за носа, за точки.Материал скъп, силиконови носа облицовка удобни в чорап, а височината на рамки висока.Списък на пакетите 30 x носа облицовка за очила Характеристики -Цвят : черен аксесоари за очила -Размер : 1.31 X0 силиконови носа облицовка за очила. -Материал : Силиконова поставка за носа, за да се точки -Подходящ и за не-по-плътно прилепнала към съответния акт и намалява натиска носа възглавници за очила. -Добра здравина, дълготрайност и време на употреба, благодарение на които ще се почувствате по-комфортно в носните накладках слънчеви очила. -Висока якост и трудна деформация.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност многократно носа накладки за точки. -Носа тампон за очила трудно е деформирал и се разрушава, което ви гарантира удобен за носене благодарение на анти-шалче възглавница. -Материал скъп, силиконови носа облицовка удобни в чорап, не, а височината на рамки-високи силиконови носа облицовка.Описание на продукта Консумативи за очила, Ако търсите безопасен и удобен тампон за носа, аз мога да ви кажа, че нашият продукт ще ви стане най-добрият избор. преносими подложки за носа, удобни в чорап, ергономичен дизайн, подходящи за съответния акт. възглавница за носа, за подмяна на точки, Изработени от висококачествени материали, така че можете да го използвате известно време. мека възглавница за носа, за очила, въпреки простотата на дизайна, е много практичен, когато.

R

Продукти в категория