.

.

Модулна Регулатор на скоростта на Затъмняване, 2000 W Регулатор на скоростта на двигателя с променлив ток, 50-220 В 25a Регулируем Регулатор на Напрежение за Регулиране н?

Модулна Регулатор на скоростта на Затъмняване, 2000 W Регулатор на скоростта на двигателя с променлив ток, 50-220 В 25a Регулируем Регулатор

BGN 2.33
Продукти

[Корекция на температурата и налягането на затъмняване] : Този регулатор на скоростта на затъмняване може да се използва за настройка на осветеност, температура и налягане да се повиши ефективността на използване на предмети [Решаване на текущия проблем] : Този модул за регулиране на скоростта е предназначен главно за решаване на проблема с претоварването на виновните, причинени от твърде ниско електрическо съпротивление отоплителни проводници, предизвикани от переохлаждением. [Широк диапазон на напрежение] : Тази скорост на двигателя променлив ток разполага с широка гама изходно напрежение, регулируем от 50 до 220 V. [здрав и Издръжлив] : Този регулируем регулатор на напрежение е изработена от висококачествени материали, с добра здравина и устойчивост на износване. [Ток 25А] : В този контролер за променлив ток се използва нов двустранен SCR висока мощност, който ви позволява лесно да регулирате ток до 25А, а максималната изходна мощност е 2000 Вата. [Корекция на температурата и налягането на затъмняване] : Този регулатор на скоростта на затъмняване може да се използва за настройка на осветеност, температура и налягане да се повиши ефективността на използване на предмети. [Решаване на текущия проблем] : Този модул за регулиране на скоростта е предназначен главно за решаване на проблема с претоварването на виновните, причинени от твърде ниско електрическо съпротивление отоплителни проводници, предизвикани от переохлаждением. [Широк диапазон на напрежение] : Тази скорост на двигателя променлив ток разполага с широка гама изходно напрежение, регулируем от 50 до 220 V. [здрав и Издръжлив] : Този регулируем регулатор на напрежение е изработена от висококачествени материали, с добра здравина и устойчивост на износване. [Ток 25 А] : В този контролер за променлив ток се използва нов двустранен SCR висока мощност, който ви позволява лесно да регулирате ток до 25, а максималната изходна мощност е 2000 Вата.Описание : В този контролер се използва нова двупосочни SCR висока мощност.Може да бъде много удобно за регулиране на ток до 25А и решаване на проблема с претоварването на работен ток се дължи на това, че съпротивлението на отоплителния тел твърде малко в случай на добро охлаждане.

R

Продукти в категория