.

.

Модерно кресло-люлка Olela с Мека тапицерия от Плюшени тъкани, с Висока облегалка и Подлакътници, Акцентное Стол от вълна от овце, Едноспален диван-стол с Крака от мас?

Модерно кресло-люлка Olela с Мека тапицерия от Плюшени тъкани, с Висока облегалка и Подлакътници, Акцентное Стол от вълна от овце, Едноспален

BGN 1.00
Продукти

【Модерен дизайн Спестяване на пространство】 Това люлеещ се стол подходящ е за хол, спалня, детска, тераси, офиси, приемни и особено на малки пространстваКакто възрастни, така и деца могат да се забавляват в люлеещ се стол.Модерен карамел цвят и хубав топъл външен вид ще придадат на вашия дом уникален стил. 【Здрава дървена дограма】Общата рамка е изработена от метал за осигуряване на безопасна конструкция.Той може да издържа 250 кг и осигурява стабилна подкрепа, така че със сигурност може да седне.А стъбло от каучуково дърво позволява да се разклати напред-назад. 【Удобно седене】 Е люлеещ се стол, изработени от плат и обитых седалката, ергономична облегалка и възглавници, седалки, както и вградена высокоэластичной гъба, която е по-удобно и не деформират в продължение на дълго време. 【Лесни за почистване и трайни 】 Оставете достатъчно място за почистване в легло степенка на стола.Плюшен плат притежава характеристики мекота, лекота, топлина и т., състоящ се от здрава метална рамка и материали, тази очарователна нещо направена на съвестта благодарение на своя дизайн и издръжливост. 【Лесен монтаж и изпращане имаме】 Лесен монтаж само за броени минути.Това е идеалното бижу за настаняване в хола, на терасата, в градината или в апартамента.Можете да прекарате времето за четене на книги или дрямка на слънце.Това е люлеещ се стол подходящ е за хол, спалня, детска, тераси, офиси, приемни и особено на малки пространства.Както възрастни, така и деца могат да се забавляват в люлеещ се стол.Модерен карамел цвят и хубав топъл външен вид ще придадат на вашия дом уникален стил.

R

Продукти в категория