.

.

Подарък, Вдъхновена от филма КУИЯЙ, Тук Нищо не се е Развалил, Пич, Ключодържател, Подарък за Любителите на Боулинга, Подарък за феновете на Лебовски, Подарък треньо?

Подарък, Вдъхновена от филма КУИЯЙ, Тук Нищо не се е Развалил, Пич, Ключодържател, Подарък за Любителите на Боулинга, Подарък за

BGN 6.02
Продукти

Произведено в КитайИздърпайте закопчалка. · Знаете ли този комедиен наказателно филм?Едно от тях е класическа фраза : Тук нищо не выебешь, Пич. · Чудесен подарък за феновете на комедийного кино.Подарък за фэндома Лебовски - За Хелоуин, Коледа, рожден Ден или специален ден вие ще се вълнувам, като този ключодържател. · Материал : Неръждаема стомана, не съдържа олово и никел.Неръждаема стомана гипоаллергенна, тя не ръждясва, не променя цвета си и не накърняват или. · Размер : Кръгла окачване е с диаметър от 30 мм (1,18 инча). · ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ на Ключодържател ще бъде красиво опаковани в кадифена торбичка за бижута и готов за връчването на подаръка.Интересен подарък-ключодържател в най-добрите си приятели, семейство, любовници и така нататък.Ако те знаят филм за него брелке, това ще бъде за тях е прекрасен подарък.

R

Продукти в категория