.

.

TOYANDONA Шейната на дядо коледа Декор 2 бр. Месинг Камбанка Чар Занаят Ретро Камбанка Латунная Статуетка на Ретро Мини Камбанка Фън Шуй Камбанка за Духови Камбани Звън?

TOYANDONA Шейната на дядо коледа Декор 2 бр. Месинг Камбанка Чар Занаят Ретро Камбанка Латунная Статуетка на Ретро Мини Камбанка

BGN 6.00
Продукти

Прекрасен подарък за тези от вас, който иска вашите приятели да са в безопасностОтвор за по-лесно и по-удобно закрепване към нея на брелке, раница, стената, двора и т., Ретро и античен дизайн, показва вашата индивидуалност и вкус.Тегло малък, че не ще увеличи допълнително натоварване и тегло.Месинг камбанка според фън шуй означава сигурност и отвращение от злото.Прекрасен подарък за тези от вас, който иска вашите приятели да са в безопасност.Отвор за по-лесно и по-удобно закрепване към нея на брелке, раница, стената, двора и т., Ретро и античен дизайн, показва вашата индивидуалност и вкус.Тегло малък, че не ще увеличи допълнително натоварване и тегло.Месинг камбанка според фън шуй означава сигурност и отвращение от злото.Описание Вие все още търсите окачване фън шуй за сигурност?Тогава този набор от статуи от латунного колокольчика ще бъде внимателно подготвена за вас.Се използва месинг материал, сигурен и издръжлив, което е лесно да се деформира i. Можете също да дарят на своите приятели.Характеристики - Цвят : както е показано, - Материал : месинг,- Размер : приблизително. 86in, - Месинг камбанка Фън шуй означава сигурност и прогонва злото.- Ретро и античен дизайн, който демонстрира вашата индивидуалност и вкус.- Отвор за по-лесно и по-удобно закрепване към нея на брелке, раница, стената, двора и т. - един Прекрасен подарък за тези от вас, който иска вашите приятели да са в безопасност.- Тегло лек, че не ще увеличи допълнително натоварване и тегло.Пратката включва 2 Месингови статуетки Колокольчика.

R

Продукти в категория