.

.

plplaaoo Удължител Клапан, Гребец Състав Клапан, Капаци Състав Клапан, Пълнители Състав Клапан,4X Метални Автомобилни Джанти Капачки за Вентили, Удължители Състав Удъл?

plplaaoo Удължител Клапан, Гребец Състав Клапан, Капаци Състав Клапан, Пълнители Състав Клапан,4X Метални Автомобилни Джанти Капачки за

BGN 2.33
Продукти

【 Хромирани латунная повърхност 】 Удължител състав на капсули клапани украсена с хромирана месингова повърхност, е водоустойчив, не избледняват, добра устойчивост на корозия, професионално производство, заслужава доверие 【Удължителен кабел предпазен клапан за гуми】 Този удлинительный капачка на вентила навинчивается на мястото на оригиналния капачка на вентила, и не му е необходимо да се свали за проверка на налягането на въздуха или добавяне на въздух.Редовна проверка на налягането в гумите е абсолютна необходимост.Това ще намали разходът на гориво и ще увеличи безопасността при шофиране. 【Удобно в експлоатация】 Измерване и помпане се случват директно през капака на автомобила.Много лесно да се провери налягането в гумите, без да губи протези, клапи и ефективно предотвратяване на постепенна загуба на въздуха. 【Лесна инсталация】 Липсата на загуба на налягане дори при увреждане или замърсяване на ядрото на автомобила.Лесно да се провери налягането в гумите, без да рискуват да загуби капачки за вентили. просто навинтите ги на стволови гуми, допълнителен прахоустойчив на осп не се изисква. 【Купи с увереност】 Не може ли, моля, уведомете ни, ако срещнете някакви проблеми или притеснения.Нашият екип за поддръжка на клиенти е винаги готов да ви помогне. 【 Хромирани латунная повърхност 】 Удължител състав на капсули клапани украсена с хромирана месингова повърхност, е водоустойчив, не избледняват, добра устойчивост на корозия, професионално производство, заслужава доверие. 【Удължителен кабел предпазен клапан за гуми】 Този удлинительный капачка на вентила навинчивается на мястото на оригиналния капачка на вентила, и не му е необходимо да се свали за проверка на налягането на въздуха или добавяне на въздух.Редовна проверка на налягането в гумите е абсолютна необходимост.Това ще намали разходът на гориво и ще увеличи безопасността при шофиране. 【Удобно в експлоатация】 Измерване и помпане се случват директно през капака на автомобила.Много лесно да се провери налягането в гумите, без да губи протези, клапи и ефективно предотвратяване на постепенна загуба на въздуха. 【Лесна инсталация】 Липсата на загуба на налягане дори при увреждане или замърсяване на ядрото на автомобила.Лесно да се провери налягането в гумите, без да рискуват да загуби капачки за вентили. просто навинтите ги на стволови гуми, допълнителен прахоустойчив на осп не се изисква. 【Купи с увереност】 Не може ли, моля, уведомете ни, ако срещнете някакви проблеми или притеснения.

R

Продукти в категория