.

.

2Toms ButtShield, защита от решетка и образуване на мехури в продължение на целия ден, Водоустойчив и защитен от пот Защита от триене си на седлото и дразнене на кожата, бут?

2Toms ButtShield, защита от решетка и образуване на мехури в продължение на целия ден, Водоустойчив и защитен от пот Защита от триене си на

BGN 0.67
Продукти

Обриви по бедратаОстава по кожата за максимална защита.Предотвратява болката от триене и решетка.Няма Мръсна прах или Крем.Санитарно-хигиенни Личен Апликатор.Нанася се директно върху кожата.Представа за целия ден.Не се топи, като Гел и не се залепва.Защита от изпотяване и водоустойчив.Каране на колело.Каране на моторни шейни.Обриви по бедрата.Чувствителна кожа.Конна езда на гърба си. ✶24-ЧАСОВА ЗАЩИТА ОТ РЕШЕТКА – 2 Toms Butt Shield осигурява защита от рани от седлото, изгаряния от триене, обриви по бедрата и на "опасни зони". Той е устойчив на пот и водоустойчив. ✶ЕСТЕСТВЕНО УСПОКОЯВА – ЗА разлика от всеки друг предлаган продукт, съдържа екстракт от зелен чай, масло от шеа и екстракт от хвощ, които по естествен начин да успокои парене, което се случва при натирании и кожни обриви. ✶ ЗАЩИТА през ЦЕЛИЯ ден - Butt Shield трае цял ден и предпазва от триене, което е свързано с джогинг, крак туризъм, каране на велосипед, мотоциклет, конна езда, гореща йога, разходки, сърф, тренировки, карането на шейни, каяк, кану, водни ски и много други. ✶ Е ИДЕАЛЕН ЗА ЛЕЧЕНИЕ на ЯЗВИ От СЕДЛОТО и ОБРИВИ По БЕДРАТА – малко е от голямо значение.Бързо и лесно се нанася върху задните части под формата на гладка, тънка, невидима покритие и се измива със сапун. ✶ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ ✶24-ЧАСОВА ЗАЩИТА ОТ РЕШЕТКА – 2 Toms Butt Shield осигурява защита от рани от седлото, изгаряния от триене, обриви по бедрата и на "опасни зони". Той е устойчив на пот и водоустойчив. ✶ЕСТЕСТВЕНО УСПОКОЯВА – ЗА разлика от всеки друг предлаган продукт, съдържа екстракт от зелен чай, масло от шеа и екстракт от хвощ, които по естествен начин да успокои парене, което се случва при натирании и кожни обриви. ✶ ЗАЩИТА през ЦЕЛИЯ ден - Butt Shield трае цял ден и предпазва от триене, което е свързано с джогинг, крак туризъм, каране на велосипед, мотоциклет, конна езда, гореща йога, разходки, сърф, тренировки, карането на шейни, каяк, кану, водни ски и много други. ✶ Е ИДЕАЛЕН ЗА ЛЕЧЕНИЕ на ЯЗВИ От СЕДЛОТО и ОБРИВИ По БЕДРАТА – малко е от голямо значение.Бързо и лесно се нанася върху задните части под формата на гладка, тънка, невидима покритие и се измива със сапун. ✶ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ 2 Toms Butt Shield осигурява несравнима устойчивост на натиранию и образуване на мехури.

R

Продукти в категория