.

.

Нож за хапчета за малки хапчета, Разделител Таблетки със защита от нож, Сигурен Слайсер за Лекарства, Разделител Витамини за лекарства (черен)

Нож за хапчета за малки хапчета, Разделител Таблетки със защита от нож, Сигурен Слайсер за Лекарства, Разделител Витамини за лекарства (черен)

BGN 1.00
Продукти

Точно рязане - Оборудвана с остър нож от неръждаема стомана, за да се гарантира, че разделител таблетки може чисто нарязани хапчетаЗа използване в различни размери-този разделител за хапчета може да намали хапче на 1/2, 1/4, 1/8, не е подходящ за таблетки с размер, по-0,8 инча. Преносим дизайн-Размер : 3,54x1,52x1,17 инча лесен за переноске.В отделението за съхранение зад може да се побере 4-8 таблетки.Лесен за използване - просто поставете хапчето в V-образна форма, поставете лозови хапчета на мястото, плъзнете капака, след това можете да получите разделени с хапчета.Нож за хапчета Fullive е изработен от хранително-полипропилен пластмаса, не е токсичен и няма мирис, сигурно за медицински цели.Характеристики : Лесно се открива и предпазва от тесни точки дизайн Двустранно скошенное нож от неръждаема стомана остават остри V-образни притежателя държи здраво всички хапчета от хранителен материал, не съдържат бисфенол А, Прозрачен, нож за хапчета, който да блесне по време на рязане Портативен размер : 3.17 инчов, удобен за носене Подвижни корпус, лесно моющийся За кого използва?Възрастните хора, които изпитват трудности с преглъщането.Децата, които могат да се задави с големи таблетки.Кучета и котки отказват да приемат хапчета.Медицинска сестра или зъболекар трябва да се раздават лекарства.Като се използва разделител таблетки Fullive? 1. Задайте разделител за хапчета за плосък маса и го отворете. Поставете хапчето в V-образен държач и настройте позицията на хапчета, за да им осигури надеждно фиксиране. Затворете и кликнете върху капака. Отворете нож за хапчета, след това внимателно извадете хапчето.Моля, обърнете внимание : този нож на таблетки не е подходящ за таблетки с размер, по-0,8 инча. Почистете преди първата употреба.Моля, съхранявайте нож за таблетките на място, недостъпно за деца.Уверете се, че острието е остър, и не се допирайте до него избягване на порязвания.Съхранявайте продукта далеч от висока температура и влажна среда.

R

Продукти в категория