.

.

SITAKE 43 бр. Футболни Стикери, Детски Стикери с футболна Топка, Етикети за Детска Стая, Футболна Стикер на Стената, Vinyl Художествена Стикер Направи си сам за Момчета, Сп?

SITAKE 43 бр. Футболни Стикери, Детски Стикери с футболна Топка, Етикети за Детска Стая, Футболна Стикер на Стената, Vinyl Художествена

BGN 30.72
Продукти

★ 【 Опаковка включва】 4 етикети за футбол с размери 63 инча /14 см, 12 стикери за футбол размер на 3,9 инча/10 см, 27 стикери за футбол с размери 2,4 инча/6 виж ★ 【Материал премиум-клас】 висококачествени винилови стикери за стена с арт дизайн за деца, екологично чисти са водоустойчиви, не выцветающие, не са токсични и са много безопасни за децата. ★ 【Лесна инсталация】 Футболен плакат е много лесно да се нанесе!Просто трябва да се откъсне един стикер и се залепи до стената.Можете да го изтриете, без да се уврежда стените.Той е достатъчно лош вкус, за да се гарантира, че няма да падне.Ако той падне в продължение на 30 дни, ние го замени безплатно за вас. ★ 【Широко приложение】 Футболни стикери може да се прилага върху всякакви гладки и чисти повърхности като стени, стъкло, прозорец, кабинет, таван, метал, дърво, пластмаса и т. Това е чудесен за декор на стени за детска стая, стая на тийнейджърките, стаите на момчетата-тийнейджъри, на класната стая и така нататък. ★ 【Идеален подарък】 Тези футболни бижута - идеален подарък за вашия син или внук, дъщеря и внуци, те ще се зарадват всяко момиченце или момче-тийнейджър.Нека да направим стаята "ДУХ".Преглед : Създаване на независим футболен свят и направете стаята на детето си "ЖИВИ"!Стикери за стена декор SITAKE Soccer - чудесен избор за декориране на вашата стая.Предимства : ◆ Достатъчно лепкава Той е достатъчно лош вкус, за да се гарантира, че стикер на стената няма да падне.Ако той падне в продължение на 30 дни, ние го замени безплатно за вас. ◆ Комбинирана стикер на стената за кучета 4 бр големи футболни стикери размер на 6,3 инча / 14 см, 12 бр средни футболни стикери с размер на 3,9 инча / 10 см, 27 бр. малки футболни стикери с размер 2.4 инча / 6 см, можете да комбинирате красивия модел и не е нужно да ги купуват отделно. ◆ Лесен за инсталиране Стикер е толкова лесно да се нанесе!Просто трябва да се откъсне един стикер от стената и да се залепи на стената.Детето също може да го направи. ◆ Материал премиум-клас, с високо качество на винилови стикери за стена с арт дизайн за деца, екологично чисти, водоустойчиви, не выцветающие, не са токсични и са много безопасни за децата. ◆ Идеален подарък Идеален подарък за вашия син или внук, дъщеря и внучка, всяка момичето-тийнейджър или момчето-тийнейджър ще го харесат.

R

Продукти в категория