.

.

Пръчка за коса с цветя Aufruh Елегантни флорални перлени дрехите клечки за коса, Синята разклона за коса, шапки, Аксесоари за стайлинг на коса от синтетични или изкуст?

Пръчка за коса с цветя Aufruh Елегантни флорални перлени дрехите клечки за коса, Синята разклона за коса, шапки, Аксесоари за стайлинг

BGN 1.33
Продукти

【Грация и Красота】Тази нежна пръчица за коса с изкуствено цвете - най-атрактивния моден аксесоар сред тълпата, тя по-ярко подчертават облеклото си, и сте готови да получите много комплименти! 【Подходящ размер】 Размерът на тази цветен пръчки за коса е 4,52 * 4,72 инча, тегло 20 грама, цъфтящи цветя и перли, лесно се съчетават с всички видове облекло, за да подчертае своето очарование ~. 【Висококачествени материали】 Стилна шнола за коса, изработена от качествен метал и плат, я не е лесно да се деформира, да се прекъсне или выцвести, гладка повърхност няма да навреди на косата. 【Идеални подаръци】 Тази елегантна пръчка за коса цвят ще се превърне в чудесен подарък, дъщери, жени, приятели, майка, приятелка на рожден ден, годишнина, Свети Валентин, ден на благодарността, Коледа, Ден на майката, на бала и т. 【100% послепродажная гаранция】Ако имате някакви въпроси относно игли за коса, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Aufruh Цвете пръчка за коса Елегантни Цветни перли фиби за коса Синята Разклона За коса, Шапки и Аксесоари за стайлинг на коса с изкуствено цвете.

R

Продукти в категория