.

.

TKHP 400 Led осветителни тела за пердета Синхронизиране на музика Динамичен Димиране Програмируем Страхотна Светлина, а приложение за Управление на Многоцветни тела з?

TKHP 400 Led осветителни тела за пердета Синхронизиране на музика Динамичен Димиране Програмируем Страхотна Светлина, а приложение за

BGN 0.33
Продукти

【Метод за управление на】 С помощта на приложна програма може едновременно да свържете последователно няколко оборудването, които могат да се регулират в съответствие със собствените си нужди за подобряване на ефекта осветление 【Програмируем】 Завеси с блещукащите светлини са милиони цветови комбинации и позволяват добавяне на потребителски снимки и рисунки. 【Красиво】 Тези светлинни завеси с висока резолюция, различни ярки цветове, които ви позволяват да създадете приятна, отпускаща атмосфера. 【Водоустойчив】 Страхотни тела за щори е водоустойчив, така че можете да ги обесим на всяко място, където имате нужда от цветен фон или антре. 【Широко се използва】 Тези приказни светлини омбре абсолютно прекрасни, независимо от това, висят дали са на празна стена, прозорец или на съществуващата прозрачна завеса. 【Метод за управление на】 С помощта на приложна програма може едновременно да свържете последователно няколко оборудването, които могат да се регулират в съответствие със собствените си нужди за подобряване на ефекта осветление. 【Програмируем】 Завеси с блещукащите светлини са милиони цветови комбинации и позволяват добавяне на потребителски снимки и рисунки. 【Красиво】 Тези светлинни завеси с висока резолюция, различни ярки цветове, които ви позволяват да създадете приятна, отпускаща атмосфера. 【Водоустойчив】 Страхотни тела за щори е водоустойчив, така че можете да ги обесим на всяко място, където имате нужда от цветен фон или антре. 【Широко се използва】 Тези приказни светлини омбре абсолютно прекрасни, независимо от това, висят дали са на празна стена, прозорец или на съществуващата прозрачна завеса.Led светлини за пердета - идеалното фоново осветление за стени или прозорци вдигане на своя вътрешен и външен декор на ново ниво, като поставили гирлянди за завеси на врати отвори или като фон за снимки, и направете всеки процес е по-забавно. милиони уникални цветови комбинации и възможности, управлявани на приложението ви позволяват да създавате снимки, рисунки, съобщения и др. Отлични за вътрешни или външни дисплеи и забавно се допълват празнични мероприятия. тези гирлянди за пердета, трайни, устойчиви на атмосферни влияния и е подходящ за всички ваши любими помещения.

R

Продукти в категория