.

.

CHIESMA Corvette C6 Преден Сплитер за 2005-2013 Chevy/Шевролет Корвет C6 Z06 ZR1 Grand Sport ABS ZR1 Стил Оцветени Ниска Броня За Устни Бодикит Спойлер Въздушна Клапата Дифузер за Брадичката Л?

CHIESMA Corvette C6 Преден Сплитер за 2005-2013 Chevy/Шевролет Корвет C6 Z06 ZR1 Grand Sport ABS ZR1 Стил Оцветени Ниска Броня За

BGN 88.00
Продукти

【Съвместима засаждане】 Подходящ за 2005-2013 Chevy/Chevrolet Corvette C6 Z06 ZR1 Grand Sport (не е подходящ за базовия модел), точно подходящ, напълно отговаря на екстериор на колата 【Качествен материал】 Предната улей са Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, който може да държи в продължение на дълъг период от време; Цвят дифузьор предна броня блясък-черен. 【Необичайно качество】 Тази стока е пълен набор от 100% абсолютно нов сплитер custom fit, точно планирана за точно напасване на вашия автомобил.Стандартната процедура за контрол на качеството гарантира качеството. 【ИНСТАЛИРАНЕ на】 Заменя фабрично предна броня и сте инсталирали този предни стълбата с помощта на винтове.Винтове в комплекта. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние сериозно ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.Моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката.Моля, изпратете модел, година на производство и на снимка на вашия автомобил (колкото се може повече ъгъл) по електронна поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. ■ Опции на продукта Име : на Предния кант Материал : ABS съдържание на Пакета : на Предния кант + винтове Препоръка : Монтирайте с помощта на винтове.Ако не знаете как да го инсталирате сами, ние ви препоръчваме да го поправим в специализиран магазин.

R

Продукти в категория