.

.

Кутии за съхранение ZUOKEMY Обем 8,4 Литра С капачки Пластмасови Чекмеджета За съхранение на Разборных шкафове-организаторите, Шкафове-организаторите и кутии за съхра?

Кутии за съхранение ZUOKEMY Обем 8,4 Литра С капачки Пластмасови Чекмеджета За съхранение на Разборных шкафове-организаторите,

BGN 3.33
Продукти

【Удобна настройка и складное съхранение】 Кутия за съхранение с капак - много добър инструмент за съхранениеТой е прост и лесен за инсталиране.Само трябва да се вдигне и фиксиране на четири панела, а след това затворете капака, за да използвате пластмасова кутия за съхранение.Също така може бързо да се натрупват, не заема голямо място за съхранение. 【Конструкция с двойно отваряне】 Сгъваема кутия за съхранение може да се отваря по два начина.Можете да отворите горния капак или го отворите с предната част на вратата.Входната врата е вграден в затвора, а кафява дръжка ви позволява да управлявате запиранием и отпиранием врати.Входна врата ви позволява лесно да получите достъп до всичко, което е вътре, да не махате с нищо на горния капак.Да Не се допуска попадане на прах изделия. 【Многофункционално използване на】 Сгъваема кутия за съхранение се използва в хола, спалнята, гардероб, кабинет, кухня, баня, багажника на колата и т. В нея удобно да съхранявате играчки, дрехи, книги, закуски, напитки, лекарства и други продукти. 【Голям капацитет】 Размера на всяка кутия е 19,3 "x12,2"x11,8" (височина 3,62 инча след сгъване).Максимум капацитет е 8,4 литра.Той може да издържа 110 паунда (50 кг). 【Штабелируемый и гъвкави】 Пластмасова сгъваема кутия за съхранение е изработена от трайни и тежки полипропилен материал, който се отличава с издръжливост, липса на мирис и трайност.Четири удобни в управлението на колела са вградени на дъното за лесно преместване по време на прибиране на реколтата.Органайзер за съхранение могат да се опаковат в стекове.Отгоре има четири канали в тон следа.Не се притеснявайте за това, което е кутия за съхранение падне при полагане. 【Удобна настройка и складное съхранение】 Кутия за съхранение с капак - много добър инструмент за съхранение.Той е прост и лесен за инсталиране.Само трябва да се вдигне и фиксиране на четири панела, а след това затворете капака, за да използвате пластмасова кутия за съхранение.Също така може бързо да се натрупват, не заема голямо място за съхранение. 【Конструкция с двойно отваряне】 Сгъваема кутия за съхранение може да се отваря по два начина.Можете да отворите горния капак или го отворите с предната част на вратата.

R

Продукти в категория